Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Woonevent

10 februari 2019 @ 09:00 - 17:00

€7,50

De Woonindustrie is een beleving, een bron van inspiratie. Zo’n 140 toonaangevende interieurmerken tonen op 30.000 m2 hun laatste collecties en noviteiten. In De Woonindustrie, aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein, kunt u kijken, combineren, voelen en zitten. U kunt er niet kopen, maar wel oriënteren en geïnformeerd worden door de fabrikant.

Iedereen is van harte welkom tijdens dit Woonevent op zondag 10 februari aanstaande van 09.00 uur tot 17.00 uur. Laat u inspireren door praktische woontips, interieuradvies op maat (neem foto’s en plattegronden mee!) verrassende workshops en lezingen. Wilt u wat uitgebreider interieuradvies? Tegen een kennismakingstarief van slechts € 15,- kunt u al uw persoonlijke woonwensen bij één van de aanwezige professionele interieurstylistes neerleggen.

De Woonindustrie is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires.

Ook als consument bent u hier van harte welkom om, op bepaalde tijden, een kijkje in de keuken te nemen bij fabrikanten en distributeurs van interieurproducten. Het is niet mogelijk als consument om aankopen te doen, maar u bent welkom voor interieurinspiratie en advies. Wilt u tot aankoop overgaan? De exposanten verwijzen u graag naar uw dichtstbijzijnde dealer. Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op interieurgebied en hoe nieuwe trends eenvoudig toe te passen in uw interieur? De organisatie nodigt u van harte uit op een inspirerende trendlezing.

Gegevens

Datum:
10 februari 2019
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€7,50

Locatie

Beurs Fabriek
Symfonielaan 5
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!