Katern

Schrijf mee

Al ruim 28 jaar is onze redactie gek op nieuws, nieuws uit Nieuwegein! En we brengen dan ook graag samen met de inwoners van Nieuwegein het nieuws op ons platform: www.pen.nl. Ben je ooggetuige van nieuws? Organiseer je een evenement of persbijeenkomst? Weet jij dat er een bijzondere gebeurtenis gaat plaatsvinden? Laat het onze redactie weten! Al meer dan 28 jaar brengen wij het nieuws bij u in de huiskamer!

Stuur ons je foto’s of filmpje’s met of zonder verhaal, onze redactie gaat aan de slag en is dag en nacht te bereiken. Dat kan via redactie@pen.nl of via WhatsApp op ons mobiele nummer: 06-46139696. Bij bijzonder nieuws of 112-nieuws mag je dag en nacht onze redactie WhatsAppen. Voeg ons toe in je WhatsApp onder: Redactie De Digitale Stad Nieuwegein met ons e-mail adres: redactie@pen.nl want een filmpje met je mobiel is zo gemaakt en wij zullen direct aan de slag gaan. Zorg dat het beeld liggend gemaakt wordt en minimaal drie minuten duurt.

  Uw bericht
  Deze moet vrij van rechten zijn, of toestemming van fotograaf om hem kosteloos te gebruiken voor in de krant of op internet. Indien er kosten zijn komen deze voor rekening van u. Bronvermelding is mogelijk.


  Contact informatie
  Social Media
  YouTube: https://www.youtube.com/user/dedigitalestadnieuwe
  Twitter: https://twitter.com/nieuwegein123
  Facebook: https://www.facebook.com/penpuntnl/

   

  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk