Katern

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling van Alex Klaasen

Ben jij klaar voor een gezellig avondje in Theater De Kom in Nieuwegein? Doe dan mee met onderstaande prijsvraag en misschien zit jij wel samen met je grote liefde, vriend, vriendin of vader, moeder of wie dan ook bij de nieuwe voorstelling van Alex Klaasen. De vorige prijsvraag, een heerlijk etentje bij Happy Italy is gewonnen door Els. Zij is inmiddels op de hoogte gesteld. Eet smakelijk!

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij…

No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

Op zaterdag 16 september is Alex Klaasen te zien in Theater De Kom in Nieuwegein. Wil jij daar ook graag bij zijn? Vul hieronder de prijsvraag in en maak kans op twee vrijkaarten op 16 september! Deelnemen aan prijsvraag kan tot en met zaterdag 2 september 2023. Uit alle deelnemers trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein een winnaar. Succes!

  Vragen


  Showponies 1, 2 en SnowponiesSnowponies 1, 2 en Showponies


  Zingen en balletPiano spelen en breakdance


  NPO ZappHet Klokhuis


  YariYoeri

  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk