Katern

Binnenkort weer een prijsvraag, onderstaande is verlopen

Binnenkort weer een prijsvraag, onderstaande is verlopen

Op zondag 4 februari 2018 wordt er een benefietconcert georganiseerd in Theater de KOM in Nieuwegein. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan Operatie Glimlach.

Operatie Glimlach is een initiatief van Dokters van de Wereld. Tijdens hun missies opereren zij kinderen en jongvolwassenen met een schisis. Hiermee wordt hen de zorg geboden die normaal gesproken niet toegankelijk is. Deze zorg is voor velen vaak te kostbaar, niet beschikbaar, onveilig of onvoldoende nabij.

Daarnaast zijn er landen waar geen of weinig goed opgeleide chirurgen beschikbaar zijn. Toch kan men niet zonder deze medische hulp. We zien vaak dat kinderen geen kans hebben op een eerlijke toekomst als zij niet worden geopereerd, omdat zij er anders uitzien of omdat zij functioneel beperkt zijn.

Met dit benefietconcert hoopt de organisatie bij te kunnen dragen aan de goede werken van Operatie Glimlach. Initiatiefneemster van dit concert is de Nieuwegeinse Laura Hulzebos [19 jaar oud]. Zij is geboren met een dubbelzijdige schisis en weet uit ervaring hoe belangrijk deze medische zorg is. Als ervaringsdeskundige kent zij persoonlijk de impact heel goed van een dergelijke handicap.

Laura verzorgt dit concert samen met muziekvrienden uit Nieuwegein. Er zijn gastoptredens van o.a. Total Loss van Theater Totaal, het Nieuwegeins Symfonie Orkest en Pearl Joan [Pearl Jozefzoon bekend van The Voice of Holland en de musical Dreamgils]. Het motto van het benefietconcert is: ‘Let our smile change their world, As their world changes with a smile.’

Kaartverkoop verloopt via Theater De Kom [https://www.dekom.nl/agenda/] maar u  kunt hier twee vrijkaarten winnen door onderstaande vragen te beantwoorden. Uit alle inzenders trekt de hoofredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein één winnaar voor twee kaartjes.

Vragen


Contactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60