Katern

Maak kans op twee kaarten voor de voorstelling ‘The Inevitables’

Maak kans op twee kaarten voor de voorstelling ‘The Inevitables’

Ook nu weer komt PLUS van Loon in Nieuwegein met een bijzondere spaaractie. Vanaf maandag 24 december jl. kunnen klanten sparen voor een grote korting op de nieuwe humoristische muziekvoorstelling The Inevitables van ‘Het Groot Niet Te Vermijden’ op 21 maart 2019.

‘Het Groot Niet Te Vermijden’ is een meer-koppige Nederlandse band die met een show bestaande uit een combinatie van muziek en cabaret door Nederlands trekt. Muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In hun nieuwe voorstelling wagen de multi-instrumentalisten zich weer met indrukwekkende vakmanschap aan vele muzikale genres, om die vervolgens weer op de hak te nemen met hilarische persiflages.

Spaaractie
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS van Loon in Nieuwegein één gratis Spaarzegel. Als de spaarkaart vol is kan er met bijbetaling van € 12,50 een entreekaart gekocht worden. Normaal kost deze entreekaart € 28,00. Dit is een korting van maar liefst 55%.

De spaaractie loopt tot en met zondag 3 maart aanstaande. Het optreden is in Nieuwegein op donderdagavond 21 maart 2019.

Meedoen met de prijsvraag kan tot en met zondag 3 maart aanstaande. Het enige wat u hoeft te doen is onderstaande vragen te beantwoorden en dan rustig afwachten of natuurlijk de boodschappen doen bij de PLUS op winkelcentrum Nedereind in Nieuwegein. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt op 4 maart 2019 de winnaar van de twee kaarten voor de humoristische muziekvoorstelling The Inevitables van ‘Het Groot Niet Te Vermijden’.

VragenContactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren