Katern

Maak kans op 2 kaarten voor Qmusic the Party in het Fletcher Hotel

Maak kans op 2 kaarten voor Qmusic the Party in het Fletcher Hotel

Fletcher Events organiseert sinds 2014 de leukste evenementen van Qmusic the Party – 4uur FOUT! tot aan Wibi Soerjadi. Op een jaarbasis worden er 80 evenementen georganiseerd door de team medewerkers op het hoofdkantoor en een groep collega’s die in de weekenden op locatie werken.

Van jazz tot pop en van klassiek tot happy hardcore niks is het team te gek. De grote namen komen voorbij van Ruth Jacott, Wibi Soerjadi, Willeke Alberti, DJ Paul Elstak en ga zo maar door. De tribute avonden zijn ook erg populair. Er wordt dan gefeest op de beste nummers van ABBA, The Beatles, Queen en Elvis.

Op vrijdag 21 oktober strijken de DJ’s van Qmusic neer in Nieuwegein om de foutste hits te gehore te brengen. 4 uur lang zullen mensen dansen, zingen en een geweldige tijd hebben in de meest uitgedoste superhelden outfits. Van Batman outfits tot kittige catsuits alles komt voorbij.

Wil jij kans maken op twee gratis entreekaarten voor Qmusic the Party – 4uur FOUT op vrijdag 21 oktober aanstaande in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht? Beantwoord dan alle onderstaande vragen juist en wie weet!

Meedoen met de prijsvraag kan tot donderdag 20 oktober aanstaande. De winnaars krijgen donderdagmiddag 20 oktober bericht via de email.

  Vragen


  Over de topGoud & FoutCowboys & IndianenSuperheldenSprookjes


  20132014201520162017


  Links Rechts, SnollebollekesDancing Queen, ABBAOya Lele, K31001 Arabian Nights, Ch!pzBon Gepakt, Donnie & Rene Froger


  Queen ForeverRondje Doe MaarThe Beatles RevivalThe Bootleg BeeGeesWalkman vs Discman


  1 evenement3 evenementen5 evenementen7 evenementen0 evenementen

  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren