Katern

Maak kans op een lunch voor 4 personen bij vernieuwde Green Village

Maak kans op een lunch voor 4 personen bij vernieuwde Green Village

Deze prijsvraag is verlopen. De winnaar is inmiddels op de hoogte gesteld. Binnenkort kunt u hier een fiets winnen. Blijf deze pagina volgen.

Begin 2018 is de trouw- en evenementenlocatie Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein helemaal vernieuwd. De oude boerderij uit 1930 is volledig verbouwd. Zo is er aan de boerderij een grote zaal en een unieke Orangerie gebouwd. Ook de tuin rondom Green Village is opnieuw aangelegd met als pronkstuk een hoge eikenboom waarmee het hoognodige groen wordt teruggebracht in de wijk.

Green Village is een full service locatie voor bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feesten. Sinds de verbouwing beschikt Green Village over elf verschillende ruimtes met elk hun eigen look & feel. Zo kun je bij Green Village trouwen in de tuin of de volledig glazen Orangerie, borrelen in de bruine kroeg, dineren in het Koetshuis of een knallend feest geven in de grote feestzaal. En dat tot wel 300 gasten.

Nieuwsgierig geworden hoe Green Village er nu uit ziet? Dan hebben we goed nieuws! Middels deze prijsvraag maak je namelijk kans op een volledig verzorgde lunch voor vier personen bij het vernieuwde Green Village. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is antwoord geven op onderstaande vragen. Meedoen kan tot dinsdag 24 juli aanstaande. Klik hier voor meer informatie over Green Village.

VragenContactinfo

Naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres


De pas geplante boom

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60