Katern

Prijsvraag: The Ageless Gate

Joost van Dongen is een cellist en game developer uit Nieuwegein. Zijn debuutalbum The Ageless Gate is te beluisteren op Spotify en andere streaming diensten. Joost treed regelmatig op in Nieuwegein en omstreken, zowel puur met muziek als met zijn live performance game Cello Fortress. In het dagelijks leven is Joost game developer, bekend van games als Awesomenauts, De Blob en Blightbound.

‘The Ageless Gate’ is een album vol instrumentale muziek die sterke beelden oproept. De dertien nummers vertellen samen een verhaal dat drie eeuwen omspant.

Wil jij dit album winnen? Geef dan het antwoord op de onderstaande vragen! De winnaar krijgt een gesigneerd exemplaar van ‘The Ageless Gate’: een luxe-uitvoering met het album, een bonus-CD zonder de verteller en een boekje met tekenwerk van Marissa Delbressine.

Meedoen met de prijsvraag kan tot vrijdag 1 oktober aanstaande. De vragen staan hieronder. Heb je het ingevuld? Dan gewoon afwachten want de winnaar wordt op deze plek bekend gemaakt. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt een winnaar uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

  Vragen


  Contactinfo

  Naam

  Adres

  Telefoonnummer

  E-mailadres


  Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren