Katern

Word vriend van De Digitale Stad Nieuwegein

Nieuws is niet gratis, en onze redactie wil u artikelen niet voor de helft (of vaak minder!) laten zien, omdat de rest alleen middels een abonnement (Premium) is te lezen. De Digitale Stad Nieuwegein verzorgt al 28 jaar het nieuws als het om Nieuwegein gaat. Dit mede dankzij onze trouwe adverteerders en een team van 27 Nieuwegeiners. Maar ook door u, als trouwe lezer.

Omdat De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl), onderdeel van Publics Eye Nederland, geen subsidie wil ontvangen, garandeert zij haar onafhankelijkheid. Daarom is een donatie voor ons werk welkom. Bent u tevreden over ons werk? Steun ons dan middels een vrijwillige bijdrage en wordt vriend van De Digitale Stad Nieuwegein. Hiermee steunt u ons werk en úw dagelijkse leesplezier als het om nieuws gaat over uw leef-, werk- en woonomgeving. Het mag éénmalig of meerdere keren, gewoon dus wanneer het ú uitkomt.

Vriend worden is gemakkelijk en vrijblijvend. Vul hieronder het gewenste bedrag in en klik met uw muis op ‘word vriend van ons’, de rest wijst zich vanzelf. Uw bijdrage komt ten goede aan onze lokale website, dus indirect weer aan u! Wilt u geen bijdrage geven, geen probleem en lees het dagelijkse nieuws over Nieuwegein dat onze redactie voor u brengt op De Digitale Stad Nieuwegein.

Martin Reijmerink
Hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein

Totaal: € -

 

 

De Digitale Stad Nieuwegein is een hyperlokale nieuwssite met een duidelijk herkenbaar karakter en wordt gemaakt door betrokken Nieuwegeiners die midden in de samenleving staan, en dit al meer dan 28  jaar lang! Op 14 maart 1997 in de huidige hoedanigheid geopend door de man van de toekomst: Chriet Titulaer en heeft een strategische samenwerking met het bekende Startpagina van Sanoma en de bekende Gemeentewijzer Nieuwegein, onder het kopje ‘Actueel.’ U ziet op deze platformen dat ons nieuws gebruikt wordt om deze sites een actueel tintje te geven. Lees hier ons verhaal in de speciale editie van De Digitale Nieuwegeiner hoe pen.nl is ontstaan in 1995.

Adverteren
Bent u een bedrijf? Dan is het natuurlijk leuk als u vriend wordt. Nog leuker zouden wij het vinden als u bij ons wilt adverteren. De Digitale Stad Nieuwegein heeft inmiddels een aardig bereik opgebouwd. Dit alles is hier te lezen. Voor vragen, neem gerust contact op met Martin Reijmerink, zijn telefoonnummer is: 06-46139696 of stuur een e-mail naar adverteren@pen.nl.

De Digitale Stad Nieuwegein en de wekelijkse nieuwsbrief De Digitale Nieuwegeiner zijn een uitgave van Publics Eye Nederland, gevestigd aan de Jacobus van Looyhove 4, 3438 HT Nieuwegein, KvK-nummer Utrecht 30145137, BTW-nummer: NL00149188B15

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk