Katern

Nieuwsbrief ‘De Digitale Nieuwegeiner’

Een krant, maar dan alleen digitaal. Dat doen we met De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) nu alweer 25 jaar, en met heel veel plezier. Al lange tijd speelde onze redactie met het idee om ook een krant uit te brengen (in PDF formaat) waarin we terugblikken en vooruit kijken. We hebben deze ‘De Digitale Nieuwegeiner’ genoemd. Ook wekelijks te lezen op een groot scherm in de bibliotheek De Tweede Verdieping in het Stadshuis van Nieuwegein en te downloaden vanaf onze nieuwssite.

In ‘De Digitale Nieuwegeiner’ brengen we het nieuws van de afgelopen week en die dingen die aankomende week staan te gebeuren. Een kleine selectie van onze redacteuren, de rest vindt u dagelijks op onze website.

Schrijf u in voor deze nieuwsbrief hier aan de rechterkant (en op uw smartphone verder onder dit bericht) en u krijgt ‘De Digitale Nieuwegeiner’ iedere vrijdag automatisch om 10.00 uur in uw e-mailbox.

De krant zal ook worden verspreid via onze Sociale Media kanalen (Twitter, Facebook) en is ook wekelijks te downloaden via onze nieuwssite. Inmiddels heeft deze nieuwsbrief een bereik van 8.289 lezers (peildatum: 1 februari 2020).

Wilt u ook uw nieuws in deze krant? Stuur dan uw (pers)berichten naar redactie@pen.nl of ga hier naar de speciale ‘Schrijf mee’ pagina. Foto’s kunt u ook direct naar ons toe WhatsAppen op nummer: 06-46139696. Zet dit nummer in uw mobiele telefoon! Denkt u er wel aan dat de foto’s niet van derden mogen zijn?

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren