Katern

Onze wekelijkse krant ‘De Digitale Nieuwegeiner’

Een krant, maar dan alleen digitaal. Dat doen we met De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl) nu alweer 28 jaar, en met heel veel plezier. Al lange tijd speelde onze redactie met het idee om ook een krant uit te brengen (in PDF formaat) waarin we terugblikken en vooruit kijken. We hebben deze ‘De Digitale Nieuwegeiner’ genoemd.

In ‘De Digitale Nieuwegeiner’ brengen we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en die dingen die aankomende week staan te gebeuren. Een kleine selectie van onze redacteuren, de rest vindt u dagelijks op onze website.

Schrijf u in voor deze nieuwsbrief hier aan de rechterkant (en op uw smartphone verder onder dit bericht) of nog makkelijker via deze link of hieronder, en u krijgt ‘De Digitale Nieuwegeiner’ iedere vrijdag automatisch om 10.00 uur in uw e-mailbox.

De krant zal ook worden verspreid via onze Sociale Media kanalen (Twitter, Facebook) en is ook wekelijks te downloaden via onze nieuwssite. Inmiddels heeft deze nieuwsbrief een bereik van 13.936 lezers (peildatum: 1 januari 2023).

Wilt u ook uw nieuws in deze krant? Stuur dan uw (pers)berichten naar redactie@pen.nl of ga hier naar de speciale ‘Schrijf mee’ pagina. Foto’s kunt u ook direct naar ons toe WhatsAppen op nummer: 06-46139696. Zet dit nummer in uw mobiele telefoon! Denkt u er wel aan dat de foto’s niet van derden mogen zijn?

Schrijf je hieronder in voor onze wekelijkse ‘Digitale Nieuwegeiner’ en vriend worden van ons kan altijd hier.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk