Katern

Privacyverklaring (AVG)

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om. Om u daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1. Over ons
De website pen.nl wordt beheerd door Publics Eye Nederland, verder pen.nl te noemen. Pen.nl is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de AVG, als we die zouden verzamelen. Pen.nl registreert GEEN persoonsgegevens.

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Onze gegevens zijn:
Publics Eye Nederland
Jacobus van Looyhove 4
3438 HT Nieuwegein
KvK: 30145137 te Utrecht

2. Welke gegevens verzamelen we?
Daar kunnen wij kort over zijn. Wij verzamelen geen persoonsgegevens van u, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), en delen deze dan ook NIET met andere partijen.

3. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Analytische cookies
Omdat we graag willen weten hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken we analytische cookies. Wij plaatsen daarom cookies van Google Analytics. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden: https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl

SOCIAL COOKIES
AddThis
Wij gebruiken het sociale deelplatform AddThis om delen van de site die bezocht zijn bij te houden om andere delen van de site aan te bevelen. AddThis gebruikt een gebruikers-ID om u in staat te stellen inhoud te delen via sociale netwerken en gedetailleerde statistieken te verstrekken aan verschillende aanbieders. Daarnaast verzamelen de AddThis cookies geolocatie, die wordt gebruikt om providers te helpen bepalen hoe gebruikers die informatie met elkaar delen geografisch zijn gelegen. Meer informatie over het beleid van AddThis kunt u hier vinden: [http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy].

Facebook
We gebruiken cookies van Facebook om te zien welke producten bekeken worden en relevantere advertenties te kunnen tonen. We gebruiken aangepaste doelgroeppixels om informatie vast te leggen over de manier waarop u onze website gebruikt. Hierdoor kunnen we onze Facebook-advertenties targeten op doelgroepen van mensen die onze website hebben bezocht. Meer informatie over cookies van Facebook kunt u hier vinden: [https://www.facebook.com/policies/cookies/].

Cookies door externe partijen
Pen.nl werkt samen met ToLocal. Een partij die op drie plekken binnen pen.nl advertenties plaatst. Dit doen zij middels een cookie. Deze informatie wordt niet bij pen.nl opgeslagen. Heeft u vragen over deze cookies dan kunt u contact opnemen met deze externe partij.

ToLocal
Radarweg 29 B – 12
1043 NX Amsterdam
T: +31 (0)20 760 49 70
E: info@tolocal.nl

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies uit kunt schakelen.

4. Nieuwsbrief  ‘De Digitale Nieuwegeiner’
Wekelijks versturen wij onze nieuwsbrief ‘De Digitale Nieuwegeiner.’ U kunt zich daarvoor aanmelden op de website pen.nl. De gegevens die u invult om de nieuwsbrief te ontvangen worden niet op onze servers bewaard. Dit gebeurd op de servers van de samenwerkingspartij LaPosta. Heeft u vragen over wat zij bewaren en opslaan dan kunt u contact opnemen met deze partij. Het bedrijf heeft ons laten weten: ‘Met Laposta voldoe je aan de eisen van de AVG. Voor iedere gebruiker staat een verwerkersovereenkomst klaar, die gemakkelijk binnen ons programma getekend kan worden. Bovendien staan al onze servers in Nederland.’ Dit heeft pen.nl gedaan.

Laposta
Het Zwanevlot 146
7206 CH Zutphen
T: +31 (0)575 57 32 16
E: info@laposta.nl

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door op de link ‘meld mij af voor de nieuwsbrief’ te klikken, welke link zich bevindt onderaan de nieuwsbrief.

5. De prijsvraag op pen.nl
Binnen pen.nl hebben we frequent een prijsvraag. Hiervoor dient u uw contactgegevens in te vullen. De hebben wij nodig om de winnaars bekend te maken dat zij iets hebben gewonnen. De gegevens die ingevuld worden, worden niet op onze servers bewaard. Deze worden direct naar ons gemaild. Deze mailbox hebben wij bij GMAIL. Nadat de prijsvraag is verlopen worden de e-mails direct verwijderd uit onze e-mailbox. Deze gegevens worden niet doorgespeeld aan externe partijen.

6. OneSignal
Pen.nl maakt gebruik van een dienst geleverd door OneSignal om pushnotificaties naar diverse apparaten te sturen. Door het gebruik van deze dienst zullen sommige gegevens worden doorgegeven aan OneSignal. Het OneSignal privacybeleid vind u hier: http://onesignal.com/privacy_policy

U kunt van OneSignal gerelateerde gegevens afzien door de cookie van uw toestel/computer of mobiele apparaat te verwijderen. Dit doet u door het intrekken van pushnotificatie permissies op uw apparaat en aanpassing van de instellingen op uw toestel, of door het sturen van een bericht aan OneSignal via hun contactformulier.

7. Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op u van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct op deze pagina communiceren.

8. Links
Op onze website zult u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten onze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

9. SSL certificaat
Pen.nl heeft een SSL certificaat geinstalleerd. Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server pen.nl en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

Wat is SSL?
SSL staat letterlijk voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

SSL certificaten maken gebruik van het https-protocol van de browser (via poort 443) wat de beveiligde verbinding tot stand brengt. Daardoor is (een gedeelte van) de website ook alleen via https:// te bereiken op het internet.

De veilige verbinding met pen.nl

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60