Katern

Wie zijn wij

De behoefte aan lokale informatie stijgt. Dat blijkt uit het succes van gemeentegidsen, huis-aan-huisbladen, regio televisie en in mindere mate de kabelkrant en de lokale radio. Deze is in Nieuwegein overigens met ingang van 2017 opgeheven.

Met De Digitale Stad Nieuwegein is inmiddels aangetoond, gedurende meer dan 25 jaar, dat een laagdrempelig communicatiekanaal, waarop burgers actuele informatie kunnen vinden over hun directe woon-, leef- en werkomgeving voldoet aan de behoefte van de inwoners. Door uw bedrijfsgegevens op het netwerk van De Digitale Stad Nieuwegein te zetten maakt u uw informatie zo toegankelijk voor een breed publiek, zowel in Nieuwegein als daarbuiten!

Het moment dat we honderden TV-kanalen via het Internet kunnen ontvangen zijn we inmiddels al gepasseerd. We hebben hiermee de mogelijkheid om interessante programma’s te bekijken op een tijdstip dat het ons uitkomt. Een belangrijke stap voorwaarts dus. Daarmee is ook reclame via het Internet steeds belangrijker geworden. De afname van de effectiviteit van traditionele reclame zorgt er voor dat het internet nu al een belangrijk alternatief is geworden vergeleken met de traditionele reclame mogelijkheden.

Door deze reclame tegelijkertijd op meerdere websites te plaatsen, lijken resultaten mogelijk die voorheen onmogelijk waren. De Digitale Stad Nieuwegein kan u exclusiviteit aanbieden in uw segment. Wilt u meer informatie over adverteren op ons platform? Klik hier.

Wilt u meebouwen aan Nieuwegein op internet? Als reporter kun je bijdragen aan de kwaliteit van de Digitale Stad Nieuwegein. Je kunt, gesteund door onze centrale organisatie, zorg dragen voor een duidelijke stem van de lokale gemeenschap. Door stukken te schrijven, foto’s en video’s te maken of juist door buurtgenoten warm te maken datzelfde te gaan doen. Daarmee kan de buurt of de hele gemeente beter geïnformeerd worden, kunnen bewoners elkaar beter vinden en kan een levendig platform ontstaan voor actuele informatie van- voor en door bewoners. Neem eens contact op met ons: 06 – 46 13 9696 of stuur een e-mail naar: redactie@pen.nl.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren