Katern

Wie zijn wij

De behoefte aan lokale informatie stijgt. Dat blijkt uit het succes van gemeentegidsen, huis-aan-huisbladen, regio televisie en in mindere mate de kabelkrant en de lokale radio. Deze is in Nieuwegein overigens met ingang van 2017 opgeheven.

Met De Digitale Stad Nieuwegein is inmiddels aangetoond, gedurende 28 jaar, dat een laagdrempelig communicatiekanaal, waarop burgers actuele informatie kunnen vinden over hun directe woon-, leef- en werkomgeving voldoet aan de behoefte van de inwoners. Door uw bedrijfsgegevens op het netwerk van De Digitale Stad Nieuwegein te zetten maakt u uw informatie zo toegankelijk voor een breed publiek, zowel in Nieuwegein als daarbuiten!

Het moment dat we honderden TV-kanalen via het Internet kunnen ontvangen zijn we inmiddels al gepasseerd. We hebben hiermee de mogelijkheid om interessante programma’s te bekijken op een tijdstip dat het ons uitkomt. Een belangrijke stap voorwaarts dus. Daarmee is ook reclame via het internet steeds belangrijker geworden. De afname van de effectiviteit van traditionele reclame zorgt er voor dat het internet een belangrijk alternatief is geworden vergeleken met de traditionele reclame mogelijkheden.

Door deze reclame tegelijkertijd op meerdere websites te plaatsen, lijken resultaten mogelijk die voorheen onmogelijk waren. De Digitale Stad Nieuwegein kan u exclusiviteit aanbieden in uw segment. Wilt u meer informatie over adverteren op ons platform? Klik hier.

De Digitale Stad Nieuwegein gelooft in samenwerking
De redactie van De Digitale Stad Nieuwegein doet haar best om de inwoners zo goed mogelijk te voorzien van het lokale nieuws. Dit in de breedste zin van het woord. Van het verenigingsleven tot aan de politiek. Dat doen we overigens al 28 jaar en zijn we de oudste ‘Hyperlocal’ van Nederland. Dit doen we natuurlijk niet alleen! Naast een vast team van 27 betrokken inwoners krijgen we ook veel input uit de lokale samenleving, zodat we altijd up-to-date zijn, heel dichtbij en zeker in de buurt én de wijk. Geen wonder dat onze leus is: ‘Al 28 jaar al het nieuws het eerst! op pen.nl’

Iedereen krijgt een podium zodat het nieuws niet alleen gaat over het ‘harde nieuws’ maar ook het ‘luchtere nieuws’ is op De Digitale Stad Nieuwegein te lezen, alles netjes via de tien vaste katernen: Nieuws & Wijknieuws, Sport, Hobby & Vrije tijd, Onderwijs, Kunst & Cultuur, Zorg & Welzijn, Politiek, Gemeente, Winkels & Bedrijven en het katern Werken & Wonen.

Samen met de inwoners maken we De Digitale Stad Nieuwegein to wat het is en heeft het een top plek verworven binnen de lokale nieuwsvoorziening van Nieuwegein en samenleving. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze nieuwsvoorziening uitgebreider en nog relevanter kan zijn. Dit doen we door de inwoners te betrekken bij De Digitale Stad Nieuwegein. Onze redactie staat klaar. Dus kom maar op met uw ideeën, verhalen en horen wij uw mening graag. Ook als iets beter kan of zelfs moet. Heeft u tips? Laat het ons weten. Neem eens contact op met onze redactie. Dat kan via het telelfoonnummer: 06 – 46 13 9696 of stuur een e-mail naar: redactie@pen.nl.

Kernwaarden
– Lokaal betrokken
– Aanvullend
– Betrouwbaar
– Samen

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk