Katern

Adverteren

Adverteren

Het is goed om te weten dat:
De Digitale Stad Nieuwegein u de mogelijkheid biedt om, op diverse in het oog springende posities op alle nieuwspagina’s, uw bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief te promoten binnen haar website. Onze website is ‘responsive’, dit betekent dat hij goed te zien is op zowel PC, iPad en je mobiel. Dus is uw advertentie niet te missen.

Op dit moment (16 maart tot en met 22 maart 2020) had De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl)  58.476 unieke bezoekers (IP-nummer) per week. 38.967 unieke bezoekers kwamen uit Nieuwegein, de rest van elders. www.pen.nl heeft een sterk lokaal, maar ook een regionaal karakter. 52% van onze bezoekers is vrouw. 34% van onze bezoekers zijn 25 tot 44 jaar, de rest is ouder. Achter ieder uniek IP-nummer kunnen meerdere bezoekers zitten.

Cijfers: 20  december 2020

De Digitale Stad Nieuwegein is een lokale nieuwssite met een duidelijk herkenbaar karakter en wordt gemaakt door betrokken Nieuwegeiners die midden in de samenleving staan, en dit al meer dan 26  jaar lang!

Op 14 maart 1997 is De Digitale Stad Nieuwegein in de huidige hoedanigheid geopend door de man van de toekomst: Chriet Titulaer. De website heeft een strategische samenwerking met het bekende Startpagina van Sanoma en de bekende Gemeentewijzer Nieuwegein, onder het kopje ‘Actueel.’ U ziet op deze platformen dat ons nieuws gebruikt wordt om deze sites een actueel tintje te geven. Lees hier ons verhaal in de speciale editie van De Digitale Nieuwegeiner hoe pen.nl is ontstaan in 1995.

De Digitale Stad Nieuwegein begon daarvoor (maart 1995) als Bulletin Board en intranet met partners als de AVRO, IBM KPN en World Access, de internet provider waar de eigenaar van De Digitale Stad Nieuwegein (Martin Reijmerink) werkzaam was als internet strateeg. Dus in 2020 bestond De Digitale Stad Nieuwegein 27 jaar!

Uit de laatste inwonersenquête die de gemeente Nieuwegein heeft gehouden, blijkt dat 99% van de inwoners van Nieuwegein internet thuis heeft. De Digitale Stad Nieuwegein is dus nagenoeg voor iedereen bereikbaar. Nieuws over je eigen omgeving is steeds belangrijker geworden. Dat weten wij al ruim 27 jaar!

U kunt, op een door u zelf te bepalen moment, steeds uw doelgroep gericht bereiken. Heeft u nu iets wat gepromoot moet worden dan kan het een uur later al op De Digitale Stad Nieuwegein staan! Dit geldt voor zowel de consumentenmarkt als voor de zakelijke markt. U heeft bij De Digitale Stad Nieuwegein altijd te maken met een duidelijk aanspreekpunt die de voor u meest optimale advertentiecampagne begeleidt. Een campagne bij De Digitale Stad Nieuwegein vergroot de naamsbekendheid van uw product, dienst, merk of organisatie. In het bijzonder dus ook uitermate geschikt voor het ondersteunen van acties, evenementen en introducties.

Bezoekers-profiel
Doordat nieuws, afhankelijk van de categorie, op ‘alle lagen’ van de inwoners van Nieuwegein een grote aantrekkingskracht heeft, is de samenstelling van het bezoekersprofiel van De Digitale Stad Nieuwegein zowel breed als specifiek te noemen. Mannen en vrouwen met uiteenlopende opleidingsniveaus, in de leeftijd van 20 tot 50+, vinden dagelijks 24 uur per dag, bij De Digitale Stad Nieuwegein dat nieuws dat hen interesseert en direct raakt. Het is immers hun werk-, leef- en woonomgeving.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de bezoekers in de week van 16 tot en met 22 maart 2020.

De Digitale Stad Nieuwegein helpt lokale ondernemers
Inwoners, instellingen, vrijwilligers én ondernemers maken Nieuwegein tot wat het is. Onze redactie vindt het dan ook belangrijk dat we bijdragen aan de bedrijvigheid van deze mensen in Nieuwegein door hen de aandacht geven die ze verdienen. Dit betekent dat we naast leuke interviews met de inwoners, zoals het ‘portret van de week’ ook de ondernemers geregeld een podium bieden. Zo staat onze redactie volop stil bij relevante nieuwtjes rondom ondernemers, maar geven we ook ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te promoten, zoals hieronder beschreven.

Advertentie mogelijkheden
Wij hebben diverse advertentiemogelijkheden die u in kunt zetten voor uw reclamecampagne. Uw advertentiebanner kan in diverse formaten op een of meerdere posities binnen de diverse pagina’s op de site worden geplaatst voor een vast bedrag per maand. U krijgt van ons netjes een btw-factuur voor uw administratie. Hieronder enkele voorbeelden.

Button of banner (120×90 of 200×60)
Eén van de eerste advertentievormen die zijn effectiviteit reeds heeft bewezen. Wilt u op een eenvoudige manier binnen een korte periode veel naamsbekendheid opbouwen, dan is de button of banner wellicht de juiste keuze.

Top banner (680×85)
De Digitale Stad Nieuwegein brengt het nieuws in diverse katernen (hoofdstukken). Zo staat het nieuws netjes gerangschikt en vindt de bezoeker makkelijk zijn weg. Boven aan deze pagina’s kunt u een grote banner plaatsen. Deze valt goed op en is uitermate geschikt voor aanbiedingen of uitverkoop en andere acties. Ook branding van uw nieuwe product is mogelijk.

Advertorial (Ongeveer 25 regels met foto en doorlink naar uw website)
Een door De Digitale Stad Nieuwegein aanbevolen advertentievorm die door zijn redactionele benadering op de bezoeker een serieuze en duidelijke indruk maakt waardoor de reclameboodschap goed overkomt. Zijn formaat, in combinatie met de plaatsing ’tussen’ de andere nieuwsberichten, maakt deze advertentievorm erg succesvol en ………. advertorials dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines!

Fotograaf op locatie met Advertorial
Onze fotograaf komt graag bij uw bedrijf om een reportage te maken van bv een opening, de zoveelste bezoeker of een ander feestmoment. De reportage komt dan op De Digitale Stad Nieuwegein met een leuke tekst. Als extra krijgt u dan ook een foto naar keuze op A-4 formaat.

Aldus een greep uit de mogelijkheden om opvallend te adverteren bij De Digitale Stad Nieuwegein. Zo kunt u bijvoorbeeld doelgericht per rubriek adverteren of juist massaal via de hoofdpagina. Ook kunnen wij u exclusiviteit aanbieden in uw marktsegment.

Specifieke andere adverteer wensen zijn bij De Digitale Stad Nieuwegein altijd bespreekbaar. Wij staan open voor nieuwe ideeën en zijn zeer flexibel. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk, zeker als u die legt naast de prijzen van een advertentie in een krant.

Nieuwsbrief ‘De Digitale Nieuwegeiner’
Iedere week op de vrijdag, stipt om 10.00 uur, geven wij een pdf-krant uit: ‘De Digitale Nieuwegeiner.’ In deze nieuwsbrief blikt de redactie terug en kijkt zij naar de komende week. Een selectie van het nieuws dus. Op deze nieuwsbrief kunnen de inwoners van Nieuwegein zich abonneren en is geheel gratis. De nieuwsbrief wordt ook verspreid via onze Social-Mediakanalen. De Digitale Stad Nieuwegein pretendeert duurzaam te zijn, iets wat onlangs werd geprezen door wethouder Marieke Schouten.

U kunt hierin adverteren. Ook is het mogelijk om een hele pagina te nemen. Klik hier voor een voorbeeld van één van onze laatste nieuwsbrieven. Want na het verzenden is de laatste nieuwsbrief ook de hele week te downloaden vanaf onze website.

Geïnteresseerd geraakt?
Bel ons of stuur ons een e-mailtje zodat wij contact met u kunnen op nemen. Er is veel mogelijk en kunnen maatwerk leveren.

Martin Reijmerink
Mob: 06 – 46 13 9696.

Bericht uit het plaatselijk sufferdje ‘de Molenkruier’ van 29 augustus 1995

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren