Utrecht vernieuwt asfalt, even snel naar de Hornbach zit er niet in

De gemeente Utrecht gaat in juli aan de slag met de wegen rondom de Liesboschbrug. Hierbij zullen de Winthontlaan, Liesboschbrug, Noordersluis, Oeverpad en de Gelderlantlaan in Utrecht komende zomer voorzien worden van nieuw asfalt. Vanwege deze werkzaamheden zullen de wegen en de brug gedurende de maand juli afgesloten worden voor al het verkeer.

Liesboschbrug

Voor inwoners uit Nieuwegein betekend dat even snel naar de Hornbach of andere kluswinkel er niet in zit. Dat wordt omrijden via de A12, de Nieuwegeinsebrug of op de fiets naar de bouwmarkt voor een schroefje of snoertje.

3 fases
De gemeente Utrecht laat weten dat het werk in verschillende fases zal gebeuren. De eerste fase duurt ongeveer een week en start op 1 juli aanstaande. In deze periode wordt het asfalt op de Winthontlaan tussen de Mauritiuslaan en de Liesboschbrug voorzien van nieuw asfalt. Gemotoriseerd verkeer zal worden omgeleid.

Fase 2
Fase twee start een week later en duurt ongeveer twee weken. In deze veertien dagen wordt het asfalt op de Liesboschbrug vernieuwd, waardoor de Liesboschbrug en het naastgelegen kruispunt zijn afgesloten voor auto’s. Ook hier wordt het verkeer omgeleid.

Fase 3
Gedurende de derde fase, die begint op 29 juli en ook ongeveer een week duurt, zal het asfalt op het deel tussen de kruising bij de Liesboschbrug en de Gelderlantlaan worden vernieuwd. ‘De Noordersluis, Overpad en Gelderlantlaan zijn in deze periode afgesloten voor het doorgaand verkeer’, schrijft de gemeente Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk