Katern

Drie investeringen die de moeite waard kunnen zijn

Slapend rijk worden willen we allemaal. De meeste mensen lukt dat niet. Investeren is ook niet slapend rijk worden, maar wel een passievere manier van inkomen dan een dienst aanbieden. Welke investeringen zijn de moeite waard? We hebben 3 ideeën, waarvan we weten dat ondernemers er succes mee hebben gehad.

Cryptomunten
Eerlijk is eerlijk: investeren in cryptomunten is niet voor mensen met een zwakke maag. De waarde ervan kan fluctueren. Maar als jij het hoofd koel houdt en precies weet wanneer je moet kopen en verkopen, kunnen cryptomunten een goede investering zijn. Investeren in Bitcoin loont nog steeds voor heel veel investeerders. Het is nog altijd een van de bekendste en meest geliefde cryptovaluta.

Ga je beleggen in crypto, dan is het belangrijk dat je je er goed in verdiept. Crypto bewaren is bijvoorbeeld een van de aandachtspunten: neem je een hardware wallet en bewaar je ze zelf of doe je ze in een online cryptokluis? Hiervoor zijn speciale aanbieders. De moeite waard om uit te zoeken, dus.

Investeren in vastgoed
Vastgoed is al sinds jaar en dag een geliefde investering onder ondernemers. Dat komt doordat je hier aardige winsten op kunt maken. Je hebt wel eerst een flinke zak geld nodig om een huis aan te kunnen kopen, te verbouwen en te flippen. Heb je dat geld niet, maar wil je toch in vastgoed investeren, dan kun je ook beleggen in fondsen die de focus op vastgoed leggen. Je kunt dan al voor een klein bedrag instappen.

Heb je op een gegeven moment wat geld om echt in stenen te investeren, dan is het een kwestie van een goed plan, de juiste mensen om je heen en profiteren van de woningmarkt die maar niet wil afkoelen. Daarom is investeren in vastgoed iets wat je aardig wat geld kan opleveren.

Kleding
Investeren in kleding? Ja, inderdaad in de kleding zelf. Misschien snap je nog niet helemaal hoe Supreme, Nike Air Max of Yeezy-schoenen je geld kunnen opleveren. Het is vrij simpel: je koopt deze in voor retailprijzen en verkoopt ze voor een hoger bedrag online. Je moet wel geluk hebben om hier een mooie winst op te kunnen maken. En het verkrijgen van deze producten zelf is ook wel een uitdaging. Maar als je ze eenmaal aanbiedt, is de kans groot dat je het geld verdubbelt.

Misschien wil je zelf ook wel een kledingwinkel of een merk beginnen. Bedenk je dan dat mensen altijd kleding nodig hebben. Je zult zeker niet de eerste ondernemer zijn die t-shirts op aanvraag laat drukken. Dat heet print on demand. Velen gingen je voor, en veel mensen hebben daar al goed aan verdiend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk