Nieuwegein heeft een nieuw uniek bezorgplatform: Happa.nl

Meerdere restaurants combineren, 1 winkelmandje en 1 bezorgmoment. Met deze gedachte willen de ondernemers Michel Velis en Richard van Wijnbergen zich op unieke wijze onderscheiden in het geweld van eten bestellen. Met Happa.nl dient het gemak de mens en springen de ondernemers pur sang in een wereld die volop in beweging is. En Nieuwegein heeft de primeur. De ondernemers komen uit de regio en kennen Nieuwegein goed.

Richard van Wijnbergen en Michel Velis allebei een verleden op de Hotelschool en beide in vele horecazaken gewerkt in zowel binnen- als buitenland. Allebei veel passie en liefde voor het horecavak.

HAPPA

De ondernemers Richard van Wijnbergen en Michel Velis

Michel Velis: ‘Meer en meer is er behoefte voor zowel de zakelijke, alsook de particuliere markt om flexibel eten te bestellen en te laten bezorgen op momenten dat het uitkomt. Het nieuwe bezorg platform HAPPA.NL in Nieuwegein speelt in op deze behoefte.’

‘HAPPA, is een bestelsite waarbij het draait om de keuze van jouw favoriete gerecht(-en) waar verschillende restaurant concepten vanuit hun eigen keukenruimte samen onder 1 dak werken. Hierdoor kun je heerlijke gerechten uit bijvoorbeeld twee of meer keukens combineren in 1 bestelling’ aldus Richard van Wijnbergen.

Wie staat er nu niet voor het dilemma om samen met je gezin, familie of vrienden een keuze te maken; Wat gaan we voor eten laten bezorgen? Vaak wil iemand iets anders. De een wil graag Sushi of een Poké-bowl, de ander een (halal) kip gerecht uit de Koreaanse keuken of wellicht een lekkere Wereldse (halal) kipschnitzel met een groene salade en frites. Bij HAPPA wordt alles netjes bezorgd in 1 bestelling en 1 bezorgmoment! Op deze manier kun je heerlijk gezellig samen eten. Bij Happa.nl in Nieuwegein kan dat vanaf nu.

Ook voor bedrijven
Samen met je collega’s een hapje eten en drinken op kantoor na een zware werkdag! Dat kan met HAPPA@work, ‘HAPPA biedt de mogelijkheid voor een medewerkers binnen jouw bedrijf om op rekening te kunnen bestellen of een zakelijk tegoed toe te kennen aan een medewerker.’

De keukens
Richard: ‘Wij bieden een diversiteit aan authentieke keukens zoals Koreaans, Oostenrijks, Japans en in mei sluiten hier BRO’tje (broodjes) en Copper branche (duurzaam en gezond) aan als concept. Hier zullen zeer snel een Italiaans, Grieks en Indonesisch concept volgen. Naast deze keukens hebben we de HAPPA winkel, ben je een boodschap vergeten of heb je een borrel of een verjaardag of heb je extra dranken of bittergarnituur nodig dan kun je terecht bij HAPPA.’

Mix heel gemakkelijk gerechten uit verschillende keukens. Geen gedoe met afzonderlijke bestellingen en verschillende wachttijden. Alles wordt tegelijkertijd thuisbezorgd. HAPPA maakt het je graag gemakkelijk.

De dat GRATIS app om te bestellen kan via Google Play of de App Store. Kijk hiervoor onderaan de voorpagina van www.happa.nl of zoek in de app store naar HAPPA.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk