Energie-N organiseert bijeenkomst collectieve inkoopregeling zonnepanelen

Momenteel is het onderwerp zonnepanelen volop in het nieuws. Wel of geen zonnepanelen? Waar moet je aan denken? Energie-N heeft al het voorwerk al gedaan en heeft een collectieve inkoopregeling voor zonnepanelen weten te realiseren. Deze inkoopregeling geldt tot en met 15 juni 2024.

Op maandag 29 april wordt in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 van 20.00 uur tot 21.30 uur een bijeenkomst georganiseerd om je te informeren over deze collectieve inkoopregeling waar ook de leverancier Volt4U Zonnepanelen, waar de afspraken mee gemaakt zijn, bij aanwezig is. Aanmelden kan via: zonnepanelen@energie-n.nl.

Omdat de keuze reuze is in het land van de zonnepanelen, qua prijzen en leveranciers, zijn enkele leden van Energie-N gaan onderzoeken of het allemaal niet efficiënter kan. Hieruit is de collectieve inkoopregeling zonnepanelen ontstaan. Door deze collectieve inkoopregeling en de verlening van de salderingsregeling verdienen de zonnepanelen zich snel terug.

Voorbeeld
Bij een ligging op het zuiden/ zuidwesten en dakhelling ca 45 graden en schaduwvrij is de verwachte opbrengst 3300 kWh per jaar. Dit betekent bij een stroomtarief van € 0,35 een opbrengst van € 1.155,= per jaar bij de huidige salderingsregeling.

Keuze uit twee opties
Om een groot aantal bewoners in staat te stellen om zonnepanelen te kopen, is er samen met de leverancier besloten dat er een keuze gemaakt kan worden uit twee verschillende standaard uitvoeringen. Beide opties zijn gebaseerd op de installaties van acht zonnepanelen op een schuin dak.

Samenwerking Volt4U Zonnepanelen
Na gesproken te hebben met verschillende leveranciers is de keuze gevallen op Volt4U Zonnepanelen. Deze leverancier werkt met hoogwaardige materialen, geeft uitstekende garanties op het materiaal en de installatie, heeft een gunstige prijs, werkt met eigen installateurs die allen de juiste kwalificaties hebben, heeft transparantie afspraken en komt bij je thuis om te onderzoeken wat er het beste bij jou en de woning past.

Over Energie-N
Stichting Energie-N bestaat uit vrijwilligers die onafhankelijk en vanuit eigen expertise mede inwoners van Nieuwegein helpen om energie te besparen en hun woning te verduurzamen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk