Alzheimer Café Nieuwegein over Domotica

Op donderdag 24 mei aanstaande vindt er weer een Alzheimer Café plaats in Woonzorgcentrum Vreeswijk aan de Lekboulevard in Nieuwgeein zuid. In dit Alzheimer Café zal Steyn Kooistra in gesprek gaan over Domotica, technologische hulpmiddelen die thuis of in de zorg kunnen worden ingezet om de veiligheid en bewegingsvrijheid te vergroten.

Kooistra: ‘Tegenwoordig blijven ouderen met dementie steeds langer thuis wonen. Dat is vaak de eigen wens en wordt door de overheid gestimuleerd. Om veilig thuis te kunnen wonen zijn er tal van hulpmiddelen. Hoe kun je je woning aanpassen, welke hulpmiddelen zijn er tegenwoordig allemaal, zowel thuis als in een zorginstelling?’

Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur met een interview van de gastspreker. Na de pauze is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook kunnen er dan eigen ervaringen worden besproken. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock, 06-10459638 (Vitras).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren