Muntplein vandaag heropend

Vandaag heeft wethouder Guido Bamberg, samen met Daan van Tellingen, het vernieuwde Muntplein geopend. Dit gebeurde tijdens een gezellig ‘Muntpleinfestival’ waar van alles was te doen voor jong en oud.

Zo konden de bezoekers genieten van een Pasar Malam met hapjes en drankjes, konden de kinderen zich laten schminken en lekker ravotten op een springkussen. Natuurlijk was er ook muziek en waren onze videografen Jos van Vogelpoel en Michael Simonse aanwezig om de opening vast te leggen.

Tijdens een ‘Doe Mee Markt’ waar partners uit de wijk zoals Sport ID, de Stadspas, woningcoöperatie Woonin en de Bibliotheek ‘De tweede verdieping’ met kraampjes stonden, werden de bezoekers geïnformeerd over de diverse activiteiten in de wijk.

De mensen van Betere Buurten, die zich sinds september 2020 hebben ingespannen voor een fijnere Muntenbuurt waren natuurlijk ook aanwezig. Wijknetwerk Batau-Noord heeft ook verscheidene initiatieven gesteund om tot een nieuw Muntplein te komen.

Vicevoorzitter Kees Koot: ‘Het Wijknetwerk ondersteunt graag initiatieven zoals de Muntenbank en het Puzzelmagazine. Net zoals het Muntplein is het wijknetwerk een vaste waarde in Batau-Noord.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk