Maak kans op twee vrijkaarten voor ‘Orpheus in de Onderwereld’

Op 30 en 31 mei strijken Romeinse goden neer in theater De Kom voor een bijzondere jubileumvoorstelling. Lange witte toga’s of dartelende schaapjes zullen deze avond niet op het toneel verschijnen, want muziektheatervereniging Poly Hymnia uit Zeist speelt in het jaar van haar 75-jarig bestaan twee avonden Jacques Offenbach’s feestelijke opera ‘Orpheus in de onderwereld’ in een eigen moderne Nederlandse hertaling. En met onze prijsvraag kun jij daar natuurlijk bij zijn, want wij geven twee vrijkaarten weg voor dit absoluut allerleukste stuk van Offenbach!

Het verhaal over het beroemde liefdespaar Orpheus en Eurydice, werd in de 19e eeuw door Offenbach omgetoverd tot een komische opera met een verrassende twist. Door het Nieuwegeinse koorlid en thriller-schrijfster Heleen van den Hoven en producent Birgit Gantzert werd het stuk opnieuw hertaald en in een modern jasje gestoken.

Doe mee met de prijsvraag
Kaarten winnen voor dit spektakelstuk? Met de prijsvraag kunt je twee vrijkaarten winnen voor een avond naar keuze. Zeker weten dat je erbij kunt zijn? Kaarten zijn te koop via Theater DE KOM. Meedoen met deze prijsvraag kan tot vrijdag 24 mei aanstaande.

prijsvraag

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk