Voorraadfinanciering voor bedrijven

Voorraadfinanciering is een vorm van zakelijk krediet die vaak voorkomt. Bij MKB Krediet Nederland verzorgen wij voorraadfinancieringen voor onze klanten. Heb je interesse in deze vorm van financiering? Lees dan verder.

Wat is voorraadfinanciering
Voorraadfinanciering is het aantrekken van krediet om toekomstige voorraden mee in te kopen. Voorraadfinanciering is een vorm van inkoopfinanciering. Met deze vorm van krediet heb je de mogelijkheid om je bedrijf te laten groeien. Met voorraadfinanciering kun je je bedrijf laten groeien door uitbreiding van je assortiment. Ook kun je extra inkopen doen als je meer omzet verwacht.

Welke soorten voorraadfinanciering zijn er?
Er zijn verschillende soorten voorraadfinanciering voor ondernemers. We leggen ze hierover uit.

  • Eenmalige voorraadfinanciering
    Bij een eenmalige voorraadfinanciering leen je in één keer een bedrag. Zodra je geld van de rekening opneemt begin je als bedrijf rente te betalen. Ook betaal je natuurlijk een bedrag aan aflossing. Als je je voorraad hebt verkocht dan kun je extra aflossen totdat de financiering is afbetaald.
  • Doorlopende voorraadfinanciering
    Een doorlopende voorraadfinanciering is een rekening courant waarbij je maximaal tot aan de limiet kunt opnemen. Je kunt dus tot aan de kredietlimiet voorraden inkopen.
  • Factoring
    Factoring is een lening waarbij een bedrijf een deel van haar nog te ontvangen facturen verkoopt aan een derde partij. Dit geeft een bedrijf de mogelijkheid om meteen geld in handen te krijgen dat anders pas later beschikbaar komt. Factoring is een manier om de cashflow te verbeteren waardoor er geld vrijkomt om te investeren in de onderneming.

Over MKB Krediet Nederland
MKB Krediet Nederland bemiddelt in zakelijke leningen en kredieten tussen ondernemers en meer dan 30 geldverstrekkers. Wij zijn een onafhankelijke online tussenpersoon. Door onze unieke benadering krijgen bedrijven een zeer voordelige aanbieding voor een lening. Het grote verschil tussen MKB Krediet Nederland en andere aanbieders is dat MKB Krediet Nederland een lening vergelijker is. Wij vergelijken zakelijke leningen voor onze klanten en halen daar de meest voordelige lening uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk