Inloopbijeenkomst ‘Toekomstbeeld Nedereindse Park’

In de toekomst nog meer genieten van het Nedereindse Park? De gemeente Utrecht heeft ‘Het toekomstbeeld voor het Nedereindse Park’ gemaakt. Benieuwd wat de plannen zijn? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op 13 mei tussen 17.00 uur en 20.00 uur in Cultuurcentrum De Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein.

Toekomstbeeld Nedereindse Park
Vorig jaar april kon u meedenken over de inrichting van het Nedereindse Park en uw ideeën geven. De gemeente Utrecht was blij met alle ideeën en konden hiermee al direct een aantal verbeteringen doen. Zo plaatsten zij welkomstborden, picknicktafels, bankjes, prullenbakken en fietsenrekken. Ook is het mountainbikeparcours vernieuwd.

Voor andere ideeën zij, voor zover mogelijk, een plek gegeven in het nieuwe plan ‘Het toekomstbeeld voor het Nedereindse Park.’ Wij zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Inloopbijeenkomst 13 mei
Kom naar onze inloopbijeenkomst en hoor meer over het toekomstbeeld voor het Nedereindse Park. U kunt dan ook uw vragen stellen en een reactie geven. Aanmelden is niet nodig. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk