Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gluren bij de Buren

19 februari 2017 @ 13:00 - 18:00

Op zondag 19 februari kan Nieuwegein zich weer opmaken voor een nieuwe editie Gluren bij de Buren. Laat je verrassen door optredens in een van de 39 woonkamers in Nieuwegein die zijn omgetoverd tot incidenteel poppodium.

Tijdens de zesde editie van Gluren bij de Buren Nieuwegein kan op zondag 19 februari tussen 13.00 uur en 18.00 uur in alle wijken van Nieuwegein gegluurd worden naar lokaal talent. Met maar liefst 120 optredens uiteenlopend van klassieke muziek tot rockbands is er voor ieder wat wils! Ervaar de Nieuwegeinse gastvrijheid en al het moois wat deze stad verder te bieden heeft.

Elke artiest speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan een paar minuten fietsen van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken.

Ook dit jaar is er weer een programmakrant ontwikkeld. In deze 8 pagina’s tellende krant is het programma te vinden. Deze krant ligt door alle wijken van Nieuwegein. Het programma van Gluren bij de Buren is ook te vinden op de website van de organisatie.

Gluren bij de Buren is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor publiek. Mede dankzij Picnic supermarkt staat in elke woonkamer een kopje koffie of thee voor je klaar. In elke woonkamer staat een spaarpot waar je een vrijwillige bijdrage kan leveren na elk optreden. Je kan nu ook gemakkelijk online doneren via iDeal op je computer of met je smartphone. De vrijwillige bijdrages worden gebruikt om Gluren bij de Buren volgend jaar weer te kunnen organiseren. Zo kan het evenement gratis toegankelijk en zo laagdrempelig mogelijk blijven.

Gegevens

Datum:
19 februari 2017
Tijd:
13:00 - 18:00

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!