Veerpont Vrevia start met zomerdienstregeling

Op woensdag 8 mei aanstaande om 18.00 uur vindt op het voet-/fietsveer tussen Vreeswijk en Vianen (Vrevia) de start plaats van de zomerdienstregeling 2024. De zomerdienstregeling houdt in dat de veerpont Vrevia met ingang van Hemelvaartsdag tot en met 31 augustus op vrijdagen, zaterdagen, zondagen en feestdagen tot 20.30 uur vaart in plaats van tot 18.00 uur.

Hiermee geeft Vrevia passagiers de gelegenheid even te shoppen in Vianen of Vreeswijk of bij mooi weer te genieten van een pannenkoek bij pannenkoekenboerderij De Ponthoeve of van een smakelijk diner bij een van de sfeervolle restaurants rond de Vreeswijkse Oude Sluis, om daarna via de veerpont weer huiswaarts te keren.

De zomerdienstregeling zal feestelijk worden ingeluid. Daarbij zijn aanwezig de gedeputeerde van de provincie Utrecht de heer André van Schie, de wethouder van Vijfheerenlanden de heer Joop van Montfoort en de wethouder van Nieuwegein mevrouw Marieke Schouten.

Na ontvangst om 18.00 uur verrichten zij aan boord van de Vrevia de symbolische openingshandeling van de zomerdienstregeling tijdens een drie kwartier durende vaartocht over de Lek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk