Fiets- Rommelroute Batau Noord krijgt vorm

Ook dit jaar houden de bewoners in de wijk Batau Noord weer een Fiets-Rommelroute. Het is voor de zesde keer dat bewoners van de wijk hun tweedehands- of zelfgemaakte spullen te koop kunnen aanbieden. Vanaf de eerste editie in 2017 bleek de formule een succes. De Fiets-Rommelroute Batau-Noord is dit jaar op zondag 9 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur, dus over een maandje dan kunnen de inwoners van Nieuwegein weer genieten van struinen naar tweedehands spulletjes in Batau Noord.

Ondanks een flink aantal aanmeldingen, er zijn al meer dan 80 woningen aangemeld, hoopt de organisatie de komende dagen nog een groot aantal aanmeldingen binnen te krijgen. De organisatie: ‘Veel gehoord probleem van de afgelopen jaren ‘Ik was de enige in mijn straat die meedeed’ is door de organisatie niet op te lossen. Maar wel door de deelnemers zelf. Nodig de buren, de buurt en noem maar op uit ook actief mee te doen aan deze gezellige dag. Geef ze het e-mailadres:  rommelroutebatau-noord@outlook.com. Daar kunnen ze zich inschrijven en alle informatie krijgen.’

Verkoop vanaf eigen terrein
Tijdens de rommelroute kunnen bewoners hun tweedehands- of zelfgemaakte spullen te koop aanbieden, maar alleen vanaf eigen terrein, zoals de tuin, oprit, garage, schuur etc. Dit heeft te maken met de vergunning die is afgegeven voor dit evenement. Deelname aan de rommelroute is gratis, maar men moet zich vooraf wel aanmelden. Commerciële verkoop mag niet. De verkoopplek gezellig en goed zichtbaar maken mag wel.

Aanmelden en inspireren
Wanneer je je aanmeldt ontvang je een bevestiging van deelname en uitleg over de rommelroute. ‘Ook mailen we je een poster. Print deze uit en hang goed zichtbaar voor je raam. Hiermee bereiken we nog meer potentiële deelnemers, maar inspireren we ook alvast bezoekers voor de rommelroute’ aldus de organisatie. Wijkbewoners die mee willen doen kunnen zich tot woensdag 15 mei aanmelden bij de organisatie via een e-mail naar rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Nieuws en informatie
Nieuws en informatie over de rommelroute zal steeds te vinden zijn op facebook: Fiets-Rommelroute Batau-Noord en Instagram: wijknetwerkbataunoord en op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl). Specifieke informatie krijgen de deelnemers via e-mail: rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Hieronder alvast een mooie interactieve kaart van de reeds aangemelde wijkbewoners die met een verkooppunt zullen deelnemen op zondag 9 juni aanstaande.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk