Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Buurtkamer ‘De Groote Hond’

7 mei @ 10:00 - 17:00

Gratis

Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert de buurtkamer ‘De Groote Hond’ aan de Diepenbrocklaan 145 een opendag. Deze duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De vrijwilligers geven op deze dag informatie over hun activiteiten en ontvangen u graag met een gratis kopje koffie of thee. Verder is er de gehele dag koffie, thee, frisdrank en licht alcoholische consumptie te verkrijgen.

Diverse activiteiten
Geïnteresseerden kunnen  zich inschrijven voor ‘De Groote Hond’-wandelclub, zal het wijkplatvorm zich presenteren, is er een informatiepunt van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein, kan er een wensenlijst worden ingevuld of er interesse is voor b.v. bloemschikken, tekenen, of aquarel-schilderen. Eén keer in de maand wordt er al een Bingo avond georganiseerd. Hierover kunt u op deze dag alle informatie krijgen. Op dit moment zijn er voorbereidingen voor een Jeu de Boulesbaan bij ‘De Groote Hond’. Ook hiervoor kunt u zich op deze dag opgeven.

Bierbrouw demonstratie
De Zevenstar Bierbrouwers Gilde is tijdens de open dag ook aanwezig. De amateurbrouwers zullen een bierbrouw demonstratie geven met twee brouwinstallaties. Een volledig geautomatiseerde elektrische installatie en een op de oude manier werkende gasbrander en grote pan. Deze demonstratie zal de hele dag duren en in verschillende facetten te zien zijn. De brouwers willen u graag te woord staan en kunnen u alles over het brouwproces vertellen. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld op kennis te maken met de Zevenstar Bieren.

De gewone openingstijden van ‘De Groote Hond’ zijn: Maandag van 13.30 uur tot 16.00 uur en dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Gegevens

Datum:
7 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtkamer De Groote Hond
Diepenbrocklaan 145
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!