Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffietafel

20 november 2018 @ 12:30 - 15:00

Op dinsdag 20 november 2018 organiseert Samen Veerkrachtig in samenwerking met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein een Koffietafel in La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg) aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein. De Koffietafel bijeenkomst is er voor iedereen met een arbeidsbeperking en/of langdurige ziekte. Aanmelden graag vooraf via deze website. Samen Veerkrachtig bevestigt vervolgens je aanmelding per e-mail. Als je vragen hebt, helpen zij je graag verder. Je kunt hen bereiken via info@samenveerkrachtig.nl.

Wat is een Koffietafel?
Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 personen met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Het doel hiervan is om tips en ervaringen uit te wisselen over de dingen die je tegen komt nu je niet meer in het arbeidsproces zit. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie en oplossingen die jou en anderen verder helpt.

12.30: inloop met een broodje, koffie, thee, water, melk
13.00: start Koffietafel
15.00: einde

Gegevens

Datum:
20 november 2018
Tijd:
12:30 - 15:00
Site:
https://www.samenveerkrachtig.nl

Locatie

Wijkhuis la CaZa
Hoornseschans 101
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!