Lekdetectie Utrecht

Het is belangrijk om een lekkage snel te repareren, omdat anders aanzienlijke waterschade aan je huis ontstaat. We hebben bij AKC Loodgieter in Utrecht al veel van dit soort zaken voorbij zien komen.

Het vinden van een lekkage is niet altijd eenvoudig. Vooral bij lekkages die in de muur of in het plafond zitten. Bij het oplossen van een lekkage kunt u aan lekdetectie denken. Ook in Utrecht is lekdetectie een veelgebruikt begrip. Hieronder vindt u een aantal eigenschappen die belangrijk zijn bij lekdetectie in Utrecht.

No cure no pay lekdetectie in Utrecht
Een betrouwbare lekdetectiespecialist uit Utrecht werkt altijd op basis van no cure, no pay. Als de lek niet wordt gevonden dan hoeft u niet te betalen. Tenminste, een bij lekdetectie specialist die zichzelf serieus neemt en betrouwbaar is, krijgt u een no cure, no pay aanbod. Bij AKC Loodgieter uit Utrecht werken wij altijd op basis van no cure, no pay.

Lekdetectie in Utrecht vergoed door verzekering
De meeste verzekeraars vergoeden de kosten van lekdetectie vanuit de opstalverzekering of inboedelverzekering. Let op, controleer altijd de voorwaarden van uw verzekering om te zien of dit ook voor u geldt. Het is belangrijk dat u de lekdetectie laat uitvoeren door een erkend bedrijf.

Geavanceerd apparatuur
Lekdetectie maakt gebruik van divers geavanceerde apparatuur zoals thermografische camera’s die met infrarood werken. Deze camera’s sporen temperatuurverschillen in muren, vloeren en plafonds op. Hierdoor worden lekkages die vaak een andere kleur/temperatuur hebben dan hun omgeving zichtbaar.

Lekdetectie duurt enkele uren
De tijd die een loodgieter in Utrecht bezig is, hangt af van de complexiteit van de lekkage. Lekdetectie is een nauwkeurig proces dat door het gehele huis wordt uitgevoerd. Om die reden heeft de specialist waarschijnlijk enkele uren nodig om de werkzaamheden uit te voeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk