Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Film kijken in de Partner

9 mei 2019 @ 14:00 - 17:00

€5,00

‘Uit in de Buurt’ luidt de slogan van de Partner aan de Nedereindseweg 401A in Nieuwegein. In de maand mei is er werkelijk van alles te doen. Zo is er elke tweede donderdag van de maand om 14.00 uur de Partner Kino, film op de middag. Op donderdag 9 mei opent Wethouder Kuiper deze nieuwe mogelijkheid om weer film te kijken in Nieuwegein.

Het filmaanbod heeft als verbindende schakel dat alle films een relatie hebben met de werkelijkheid. Waargebeurd verhaal, personen die echt bestaan hebben, of plaatsen waar zich iets afspeelt. De licentie staat niet toe dat de Partner het filmprogramma bekend maakt via de media. Dus belangstellenden kunnen even bellen of even binnenlopen als je wilt weten welke film er gedraaid gaat worden.

‘Bij de kickoff in april, de film Jesus Christ Superstar op donderdag voor Pasen, waren er meteen al enkele tientallen bezoekers en met meer bekendheid verwacht de Partner nog veel meer mensen een plezier te kunnen doen met film’ aldus Rita Vermeulen van de Partner. De toegang bedraagt slechts € 5,- Dit is inclusief een kopje koffie/thee of fris na afloop.

Gegevens

Datum:
9 mei 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€5,00

Locatie

de Partner / the Pit
Nedereindseweg 401
Nieuwegein,
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!