Snellader aan de A27 bij Nieuwegein

Sinds juli kunnen bezitters van een elektrische auto snelladen langs de A27 bij Nieuwegein. De snellaadpaal staat bij het AC Restaurant. De snellader is geplaatst door twee marktpartijen die door heel Nederland veertig snelladers plaatsen. Bij een snellader kunnen daarvoor geschikte elektrische auto’s de accu in 15 tot 30 minuten voor 80% volladen. In de regio zijn al meer snelladers gerealiseerd.

Daarnaast zijn er plannen om vóór 2016 nog eens 200 snelladers in Nederland te plaatsen. Hiermee wordt een netwerk gerealiseerd van minstens één snellader op elke 50 kilometer. Er zijn steeds meer automerken die een elektrische auto (met range extender) of plug-in-hybride verkopen. U kunt hiervoor ook in Nieuwegein terecht bij de verschillende autodealers.

Ook in Nieuwegein stimuleerd de gemeente graag het elektrisch rijden. De gemeente Nieuwegein heeft daarom twee oplaadplekken gerealiseerd op het parkeerterrein aan de Brinkwal bij Sport- en evenementencomplex Merwestein, twee op het parkeerterrein aan de Symfonielaan bij het NBC en twee in de parkeergarage (laag 2) naast het theater.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren