Drie nieuwe wijkagenten voor Nieuwegein

Nieuwegein heeft vanaf begin februari 12 wijkagenten. Drie wijkagenten zijn onlangs aangesteld. Zij zullen samen met de reeds bekende wijkagenten het werk in de wijk uitvoeren voor de bewoners. De nieuwe wijkagenten zullen actief zijn in de wijken Centrum, Merwestein, Fokkesteeg, Vreeswijk en Batau Noord en Batau Zuid.

Op de foto van links naar rechts de nieuwe wijkagenten: Steven Fluitsma voor Centrum en Merwestein, Joey van Lith voor Fokkesteeg en Vreeswijk en Janien Haars voor Batau Noord en Batau Zuid.

De wijkagenten zullen de bewoners via social media informeren over hun werkzaamheden in de wijken en hopen de wijkbewoners spoedig te ontmoeten in de wijk. Janien Haars: ‘Spreek ons gerust aan als u ons of de andere wijkagenten tegenkomt of stuur ons een berichtje! Dit kan via politie.nl of Facebook. Weten wie uw wijkagent is? Klik op de website van de politie en ga naar Mijn Buurt en vul uw straatnaam in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren