Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AkoestiCafé met Sylvia Aimee

13 december 2017 @ 20:00 - 23:45

Het maandelijkse muziekfeestje van AkoestiCafé is woensdag 13 december te gast bij Grand Café Smaak & Stijl in de Galecopperzoom. Een bijzondere editie, vertelt programmeur Martin Koot: ‘Sylvia Aimee en Demi Knight zijn twee jonge singer-songwriters, die allebei hebben meegedaan aan het TV programma Beste Singer-songwriter Van Nederland van Giel Beelen. De carrière van Demi kreeg er een flinke duw vooruit door, maar Sylvia heeft de andere kant van dezelfde medaille meegemaakt.’

Country-heldinnen Loretta Lynn en Dolly Parton hebben Demi Knight als muzikant gevormd. Haar stijl is te omschrijven als americana met een vleugje country. Ze trekt momenteel met haar band langs de Nederlandse podia. In het AkoestiCafé komt ze laten horen hoe goed ze is als solo-artiest.

Sylvia Aimee (foto) raakte na haar TV avontuur in een diep dal, waar ze sinds een jaar op het podium over vertelt en zingt. ‘Ik hoef niet perfect te zijn om het waard te zijn en om mezelf te mogen laten zien’ zegt ze zelf. Sterker nog, het is juist die kwetsbare openheid die haar optredens zo indrukwekkend maken.

De deur van het AkoestiCafé in Smaak & Stijl opent om 20.00u en de toegang is zoals altijd gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Smaak & Stijl zit op Galecoperzoom 5, rechts van de Lucasschool en het Petanque Centrum Nieuwegein.

Gegevens

Datum:
13 december 2017
Tijd:
20:00 - 23:45

Locatie

Grand Café Smaak & Stijl
Galecopperzoom 5
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-6042293
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!