Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AkoestiCafé

13 februari 2019 @ 20:00 - 23:00

Het maandelijkse AkoestiCafé is op 13 februari te gast bij ’t Veerhuis in Nieuwegein-Zuid. Ook bij deze twintigste editie lukt het de organisatoren om te verrassen. De opener van de avond is liedjesschrijver/gitarist/zanger Anne Soldaat. Met Jelle Paulusma was hij hart en ziel van de legendarische indie-band Daryll-Ann, die in 2014 bij wijze van reünie een ware zegetocht maakte langs de belangrijkste poppodia en festivals.

Diepgeworteld in de westcoast-sound van bands als the Byrds en Beach Boys maakt Anne prachtige, tijdloze poppareltjes. Zijn laatste album Talk little, kill many bracht Nieuwe Revu tot de volgende loftuiging: ‘Anne Soldaat is waarschijnlijk het allerbeste wat de Nederlandse popmuziek te bieden heeft. En niet alleen nu, eigenlijk wel in het licht van de hele vaderlandse popgeschiedenis.’

Daarna is het podium aan Nele Mennes, de Vlaamse zangeres/theatermaakster/actrice die in 2013 volkomen terecht de juryprijs van het Utrechtse Kleinkunstfestival won. Een optreden van deze Vlaamse muzikante/theatermaakster/actrice is niet zomaar een concert. Haar performance grijpt je bij je lurven en zal je lang bij blijven. Ze speelt bij het AkoestiCafé stukken uit haar theaterprogramma Naakt en haar show-in-wording Kompas.

Het AkoestiCafé van 13 februari in ’t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein-Zuid. Aanvang 20.30 uur, de deur is een half uur eerder open. De toegang is op basis van ‘pay what you want’. Wie het kan missen en de avond de moeite waard vond wordt gevraagd om een tientje te geven.

Gegevens

Datum:
13 februari 2019
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Het Veerhuis
Nijemonde 4
Nieuwgeein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!