Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stormy Monday met Surnam Soul en Ronald Snijders

11 december 2017 @ 19:30 - 22:30

Muziekliefhebbers kunnen maandag 11 december weer genieten van Stormy Monday, een gratis jamsessie in het theatercafé van DE KOM. Iedereen die een instrument speelt, zingt of gewoonweg van muziek houdt is van harte welkom om te komen spelen, improviseren of luisteren.

Stormy Monday is een initiatief van docentencollectief De KunstKombinatie, dat het volwassenenonderwijs in DE KOM verzorgt, en wordt uitgevoerd in samenwerking met DE KOM.

Surinam Soul
Vanwege het grote succes van de sessie van 16 januari, leidt de uit Suriname afkomstige Ronald Snijders opnieuw een sessie met als thema Surinam Soul in ons theatercafé. In zijn composities combineert Ronald Snijders duidelijk merkbaar zijn Surinaamse roots (onder andere kaseko- en kawinamuziek) met invloeden uit de jazz, funk, pop en wereldmuziek.

Ronald Snijders
Als fluitist speelde Ronald Snijders op talrijke podia in binnen- en buitenland, samen met zijn bands De Ronald Snijders band en De Ronald Snijders extended band, maar ook als fluitsolist. Zo was hij te gast op het North Sea Jazz Festival te Den Haag en Rotterdam. Als componist maakte Snijders nieuwe Surinaamse kinderliedjes en bracht deze, samen met traditionele Surinaamse liedjes, uit op drie cd’s. Ook componeerde hij muziek in geheel andere stijlen, waaronder Braziliaanse muziek, experimentele muziek, filmmuziek en Westerse klassieke muziek.

Alle instrumentalisten en zangers zijn welkom tijdens Stormy Monday. De avond is gratis toegankelijk. Ook voor wie gewoon wil komen luisteren onder het genot van een drankje.

Gegevens

Datum:
11 december 2017
Tijd:
19:30 - 22:30

Locatie

Theater De Kom
Stadsplein 6
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!