Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Serious Swim & Dive marathon 2016

17 december 2016 @ 15:00 - 18 december 2016 @ 07:00

Het lijkt wel gekkenwerk, voor 16* uur het water in om te zwemmen en te duiken voor 3FM Serious Request, maar niets is te gek voor de deelnemers van de Serious Swim en Dive. Ieder jaar organiseert musQueteer, in samenwerking met Merwestein, Aquarijn, het Duikhuis, Duikteam Loosdrecht en Duikcentrum Loosdrecht het gezelligste zwem- en duikevenement van het jaar. Waarom? De combinatie van het uitoefenen van je favoriete sport en tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel blijkt een succes formule.

Het thema van dit jaar is de ‘stille killer’ longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Om ons steentje bij te dragen gaan wij op zaterdag 17 december met z’n allen te water onder het genot van de swingende muziek van DJs Brian en Frans. Gedurende de avond zullen verschillende artiesten, waaronder Keuken Sessies en Coverband Lynx, hun muzikale kunsten ten gehore brengen. Daarnaast wordt er in estafette vorm gezwommen door de wedstrijdzwemmers, kunnen zwemmers hun techniek verbeteren met behulp van een zwemanalyse, worden er onderwaterspellen gespeeld door de duikers en zijn alle deelnemers uitgenodigd voor een proefduik onder leiding van de ervaren instructeurs van de duikverenigingen. Heb je inmiddels honger en dorst gekregen van alle inspanningen? Dan staan er dankzij onze sponsoren heerlijke maaltijden en drankjes op je te wachten in de zwembad bar!

Deelnemen:
Wil je mee zwemmen of duiken? Leuk! Iedereen met een zwemdiploma A en/of duikbrevet is van harte welkom. Om deel te nemen betaal je € 12,50 en daarnaast neem je zoveel mogelijk donaties mee. Blijf je liever droog en wil je een handje helpen als vrijwilliger? Geef je dan nu op! Inschrijven kan via: www.musqueteer.nl/seriousswim2016.

*Het is niet verplicht om 16 uur het water in te gaan, kortere perioden zijn ook mogelijk. Het doel is dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en daarbij zoveel mogelijk geld inzamelt voor 3FM Serious Request.

Gegevens

Begin:
17 december 2016 @ 15:00
Einde:
18 december 2016 @ 07:00

Locatie

Merwestein
Merweplein
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!