Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poppentheater in het amfitheater Galecop

21 augustus 2016 @ 13:45 - 17:00

Op de laatste zondag van de zomervakantie is er weer een kindertheatervoorstelling in Nieuwegein. Deze zal plaatsvinden op zondag 21 augustus aanstaande in het amfitheater in de wijk Galecop. Deze keer komt Carla Vis naar Nieuwegein met de poppenvoorstelling ‘Je bent uitgenodigd!.’ Zij speelt het verhaal van het feestmaal van de koning voor iedereen.

Dienaar Driekus mag het feest organiseren, maar op de dag van het feest is er nog niets geregeld en de uitgenodigde gasten laten weten dat ze niet kunnen komen. Carlijn wordt ingeschakeld om de boel te redden. Een vlotte voorstelling met muziek en geluidseffecten waaraan de kinderen actief kunnen deelnemen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar met grapjes voor volwassenen.

Basisschoolkinderen zijn van harte welkom in het amfitheater in Galecop (ingang bij de kruising van de Willem Elsschothove en de Lucas van Leydenhage). De kleinsten alleen onder begeleiding van een volwassene. De voorstelling begint om 14.00 uur. Het theater gaat om 13.45 uur open. Bij slecht zal de voorstelling gehouden worden in de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5. De toegang – inclusief limonade – is gratis.

Gegevens

Datum:
21 augustus 2016
Tijd:
13:45 - 17:00
Site:
http://www.poppenenmeer.nl/

Organisator

Poppen en Meer

Locatie

Willem Elsschothove
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!