Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kindercarnaval in Wijkhuis De Steeg

5 februari 2017 @ 13:30 - 17:00

Op zondag 5 februari organiseert Wijkhuis De Steeg van 13.30 uur tot 17.00 uur het grote kindercarnaval. Het belooft een geweldig feest te worden. De hele hofhouding van C.V. de Kolderkoppen uit Nieuwegein, onder leiding van Prinses Wilma en Adjudant André, zal dit feest meevieren, samen met de dansgarde van de Kolderkoppen. Zij zorgen ook voor de kleurrijke aankleding van de zaal. Muziek en entertainment zullen uiteraard niet ontbreken. DJ Mark en ballonnenclown Dito zijn van de partij.

Kom jij in een heel mooi carnavalskostuum, dan maak je kans op een prijs. Prinses Wilma en Adjudant André reiken deze prijs zowel bij de jongens als bij de meisjes uit.

Prinses Wilma reikt ook onderscheidingen uit aan kinderen die de afgelopen tijd een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dit kan een schoolprestatie zijn, maar ook bijvoorbeeld het helpen van een vriend(in), een volwassene of een dier. Komt jouw kind hiervoor in aanmerking, mail dan naar: pr@wijkhuisdesteeg.nl; inclusief de vermelding van de prestatie.

De toegang is gratis. Kortingskaarten voor vijf consumpties (fris en chips) à € 3,50 zijn vanaf maandag 30 januari a.s. verkrijgbaar aan de bar van Wijkhuis De Steeg aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg.

Gegevens

Datum:
5 februari 2017
Tijd:
13:30 - 17:00

Locatie

Wijkhuis la CaZa
Hoornseschans 101
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!