Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer op het Fort

30 augustus 2020 @ 10:00 - 22:00

€27,00

Op zondag 30 augustus aanstaande kunnen liefhebbers van muziek genieten van een uniek evenement op Fort Jutphaas in Nieuwegein. Bij ‘Zomer op het Fort’ is elke reis uniek. Alles bij elkaar zijn die dag maar liefst 72 halfuur voorstellingen van 17 verschillende acts. Je weet van tevoren niet welke je zult gaan zien. Maar, zo beloofd de organisatie, niemand zal teleurgesteld naar huis gaan. De programmeurs hebben ruim ervaring opgedaan bij theaters, muziekpodia en festivals. Onlangs is Michael Prins toegevoegd aan de line-up.

Michael Prins is een klassieke songwriter en niet voor niets bewonderaar van John Lennon, Joni Mitchell en Jeff Buckley. Hij is altijd op zoek naar de essentie van een song, waarmee de emotie het best tot zijn recht komt. Nederland leerde hem kennen in 2013, toen hij in de finale van de allereerste editie van TV-programma Beste singer-songwriter van Nederland publiekslieveling Maaike Ouboter versloeg. Na jarenlang intensief poppodia bespeeld te hebben, trok hij het laatste jaar met veel succes langs de Nederlandse theaters.

Je kiest één van de achttien reizen. Die hebben elk een andere check-in tijd. Met je groep reis je onder begeleiding van onze gidsen over en soms zelfs dwars door het terrein. Bij vier speelplekken krijg je een voorstelling van een half uur: muziek, theater en soms een combinatie. Eén van die plekken is op een terras bij restaurant Céline, waar je geniet van een mooie signature-bite, natuurlijk met een bijpassend glas wijn. Heb je onderweg dorst? Geen probleem, bij het inchecken krijg je ook twee tegoedbonnen voor een drankje onderweg. Alles is bij de prijs inbegrepen!

Naast Michael Prins treden ook Marcel de Groot, Judy Blank, Anne Soldaat, Blue Grass Boogiemen, Laura Groeneveld, Florian Wolff, Dennis van der Sanden, Nele Mennes & Alma Mía, Pieter Jouke, The Civilized, Withershins, Zoetwater, Van Piekeren, Scarlet Stories, Luuk Lenders en Thailo & friends op.

Een kaartje kost € 25,- plus € 1,99 reserveringskosten. Hier zit alles bij in: vier optredens van een half uur, twee drankjes onderweg en een drankje en signature bite op een van de terrassen bij restaurant Céline. Voor kaarten en meer informatie kijk op deze website.

Gegevens

Datum:
30 augustus 2020
Tijd:
10:00 - 22:00
Kosten:
€27,00
Site:
https://www.ophetfort.nl/

Locatie

Fort Jutphaas
Fort Jutphaas 3
Nieuwegein, 3439 LX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030-6031708
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!