Katern

JSV door verlies gedoemd om nacompetitie te spelen

De ene week is de andere niet. Daar waar de afgelopen weken een prima spel op de mat werd gelegd en tegenstanders een gretig JSV zagen, daar was de wedstrijd afgelopen zaterdag tegen de nummer laatst er een om lessen uit te trekken. Je bent zo goed als je jezelf inzet. JSV verloor met 2-3 van DVSU.

En aan inzet en overtuiging ontbrak het totaal afgelopen zaterdag. De simpele opdracht om de vrije ruimte op te zoeken, de achterlijn te halen en naar binnen te komen werd niet uitgevoerd en daarmee verzandde JSV steeds weer in gepriegel en verloren 2e ballen in het centrum.

Rode kaart
Het gevolg? Een 0-1 achterstand waarna een terechte rode kaart voor DVSU begin 2e helft misschien het tij nog had kunnen keren, maar de 10 gelegenheidsvoetballers van de hekkensluiter waren meer gebrand op winnen dan JSV. 0-2, tegen slechts 10 tegenstanders.

De inhaalrace kwam, via doelpunten van Amin Darghal en Anass Channouf, maar eigenlijk te laat en alleen winst telde. Zelfs het schamele puntje kon niet over de streep worden getrokken want in de laatste minuut bleef de bal te lang voor de goal van JSV hangen en werd Tom van de Wulp alsnog verslagen.

Winst had het zicht op een veilige plek nog enigszins gestalte kunnen geven. Maar het ziet er naar uit dat JSV zich op mag gaan maken voor de nacompetitie. En daarin zullen de heren nog een aantal keer flink aan de bak moeten.

Uit naar Vleuten
Komende zaterdag moet het eerste team uit Nieuwegein naar Vleuten om te spelen tegen PVCV. JSV kan de steun wederom goed gebruiken, dus kom allemaal naar Vleuten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk