Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Kampvuurmuzikant

22 juni 2019 @ 19:30 - 23:00

Zaterdag 22 juni is de Dag van de Kampvuurmuzikant. Op die dag spelen zo’n 80 muzikanten bij het kampvuur op 19 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland. Ook dit jaar is het Natuurkwartier Nieuwegein één van de locaties. Stichting De Groene Koepel heeft de line-up per locatie bekendgemaakt op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

Natuurkwartier Nieuwegein
Het Natuurkwartier Nieuwegein is een samenwerkingspartner van Stichting de Groene Koepel. Om dat te vieren is het Natuurkwartier één van de locaties waar op zaterdag 22 juni de kampvuurmuzikanten hun muziek ten gehore zullen brengen. Het kampvuur wordt ontstoken op het strandje naast het Amfitheater. Een prachtige plek om je te laten verwarmen door het vuur, de muziek en het samen buiten zijn!

Aanschuiven?
Wil je aanschuiven bij het kampvuur op bij Natuurkwartier Nieuwegein? Aanmelden kan via info@degroenekoepel.nl of kom gezellig langs. Let op, er is beperkt plaats. Entree is gratis.  Blijven kamperen kan bij het Natuurkwartier niet. Kijk voor meer informatie over de locaties op: www.dagvandekampvuurmuzikant.nl/line-up Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Vanaf 19.30 uur zijn bezoekers welkom. Neem gerust je eigen campingstoel of picknickkleed mee!

Muzikale acts
Per locatie spelen vijf muzikanten rondom het kampvuur. Ze spelen elk een set van twintig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival, een nieuw initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 7 september 2019.

Kampvuur
De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.

Stichting De Groene Koepel
In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
19:30 - 23:00

Locatie

Natuurkwartier MEC
Geinoord 9
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!