Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatief koken met een beperkt budget voor kinderen

13 oktober 2018 @ 13:30 - 17:00

De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) breidt haar kookworkshop ‘Creatief koken met een beperkt budget’ uit. Eerder was de workshop al voor volwassenen maar nu kunnen ook kinderen meedoen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. De workshop wordt gegeven in de Booth aan het Oortjesburg 2 (Buurtplein Batau). Tijdens deze kookworkshop wordt er met elkaar een drie-gangen maaltijd bereid met een beperkt budget. Een reactie van een vorige deelnemer: “Ik doe nu veel bewuster inkopen en kan nu voor een klein bedrag toch heerlijk koken.”

De kookworkshop vindt plaats op zaterdag 13 oktober voor kinderen van 13.30 uur tot 17.00 uur. Voor de volwassenen wordt de workshop gegeven op zaterdag 20 oktober van 13.30 uur tot 17.00 uur. Deelname is gratis, er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt je snel aan.

Over de workshop
Eerst volgt uitleg over het menu, daarna wordt er gezamenlijk inkopen gedaan en vervolgens wordt er met elkaar onder begeleiding aan het kokkerellen geslagen. Om 16.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij iedere deelnemer een gast mag uitnodigen om hiervan mee te genieten. Voor de kinderen geldt dat de ouders en broertjes/zusjes ook welkom zijn.

Is vervoer een probleem, dan hoort de AHN het graag om samen met u naar een oplossing te kijken. Wilt u uw gezin mee laten eten? Neem even contact met de AHN, dan kijken zij wat er mogelijk is. Het telefoonnummer is: 030- 3073574. Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven dan kan dat via e-mail: kantoor@hulpdienstnieuwegein.nl of ook telefonisch.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2018
Tijd:
13:30 - 17:00

Locatie

Buurtplein Batau
Dukatenburg 1
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!