Katern
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geinbeat 2016

25 juni 2016 @ 13:00 - 23:00

Op zaterdag 25 juni aanstaande vindt voor de 22ste keer het Geinbeat Festival plaats in Nieuwegein. Tussen 13.00 en 23.00 uur kunnen de inwoners van Nieuwegein gratis genieten van bekende en minder bekende lokale bands op het stadsbalkon in in winkelgebied van Cityplaza. Geinbeat bestaat sinds 1995 en vindt dit jaar voor de 22e keer plaats. Ook dit jaar wordt het festival helemaal door vrijwilligers georganiseerd.

Op het festival kun je nieuwe lokale bands ontdekken, maar je kunt ook genieten van bekendere acts. Namen die door de jaren heen de revue hebben gepasseerd zijn o.a. John Coffey, Peter Pan Speedrock, Nielson, Kensington, Trockener Kecks, Triggerfinger, Marieke Jager, DeWolff, Postmen, Jett Rebel, The Deaf, Danny Vera en nog veel meer! Bands die dit jaar zullen optreden zijn o.a. Birth of Joy, Indian Askin, Mandrake’s Monster en The Black Cult. Verder zullen traditiegetrouw de winnaar van De Kleine Prijs van Nieuwegein, Filthy Felons, en de winnaar van de Utrecht Popprijs, Duke John, optreden. Voor de 2e keer is er dit jaar een ‘Herman Brood Academie stage’ waarop aanstormend talent van deze muziekopleiding zich zal presenteren.

Dit jaar zal er door het hele winkelgebied van Cityplaza aandacht zijn voor muziek. En bovendien zal in het naastgelegen theater/kunstencentrum DE KOM een platenbeurs worden georganiseerd van 13.00 uur en 18.00 uur. Naast het muziekprogramma zullen er verschillende eettentjes te vinden zijn, zodat ook tijdens etenstijd niemand iets van het programma hoeft te missen.

Gegevens

Datum:
25 juni 2016
Tijd:
13:00 - 23:00

Locatie

Binnenstad van Nieuwegein rond Cityplaza
Laag Raadstede
Nieuwegein, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!