Katern

Uw huis verduurzaamd? Vraag subsidie terug!

Voor wie zijn huis wil verduurzamen is via de rijksoverheid subsidie beschikbaar. Ook huiseigenaren die dat na 15 augustus 2019 al hebben gedaan, kunnen een deel van hun investering terugkrijgen. Wilt u in aanmerking komen, dan moet u (tenminste) twee energiebesparende maatregelen nemen. Let op, want er is een beperkt bedrag aan subsidie beschikbaar: op is op. In 2020 start een nieuwe subsidieronde.

U kunt bijvoorbeeld subsidie krijgen voor vloerisolatie, gevelisolatie en hoogrendementsglas. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie vindt u op www.rvo.nl/seeh.

Energie-N is een vrijwilligersorganisatie uit Nieuwegein die inwoners helpt bij het verduurzamen van hun huis. Energie-N start bijvoorbeeld binnenkort met een nieuwe regeling voor kruipruimte-isolatie. Ook komt één van de energieambassadeurs graag langs voor een energiegesprek of warmtefoto. Wilt u beginnen met het verduurzamen van uw huis, dan kan Energie-N u op weg helpen. Op de website van Energie-N vindt u uitleg over de regeling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren