Geslaagde Halloweenviering op De Vlierhoeve in de Blokhoeve

Woensdagavond 31 oktober jl. hebben de bewoners van de nieuwbouwwijk De Vlierhoeve, in de wijk De Blokhoeve, de straat omgetoverd tot de ‘Griezelhoeve.’ Maar liefst 50 kinderen hadden zich met hun ouders aangemeld voor het Halloweenfeest op De Vlierhoeve.

Maar liefst vijfendertig huizen waren omgetoverd in Halloween stijl! Iedereen was in zijn meest griezelige outfit komen opdagen en de bewoners hadden heel erg hun best gedaan om hun huizen zo griezelig mogelijk te maken voor de ‘Trick or Treat.’ ‘Wat hadden de kinderen een lol’ aldus Jan en Chantal Jongerius en Michel en Christa Scholte die de avond hadden georganiseerd.

Na afloop mochten de kinderen marshmallows roosteren boven een lekker warm vuurtje onder het genot van een drankje en wat lekkers. ‘Wat begon als een klein idee door enkele bewoner is uiteindelijk een grootst spektakel geworden!’ zegt Chantal tegenover onze redactie. En op de vraag of ze volgend jaar weer Halloween wil vieren met de kinderen zegt ze volmondig: ‘Ja!’ Dit jaar was een proefjaar en volgend jaar willen we het groter aanpakken en nog meer activiteiten gaan organiseren. Nu hebben wij ons gericht op de ongeveer 100 nieuwe huizen (waterwoningen en veranda woningen) die in 2017 en 2018 gebouwd zijn.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk