Win nu kaarten voor de Opera Rigoletto

Rigoletto van Verdi, geënsceneerde opera in historische context. Een opera over vaderliefde van een getergde gebochelde nar. Het regiedebuut van Henk Poort bij Arti Vocaal Utrecht. Hij geeft de voorstelling vorm van regie en kleding tot het totale toneelbeeld. Wij geven 5 keer 2 kaarten weg voor deze voorstelling. Het enige wat u hoeft te doen is meedoen met onze prijsvraag. Een leuke kans om eens te kijken in het nieuwe theater in de binnenstad van Nieuwegein.

Arti Vocaal creëert podium voor vocalisten van een laagdrempelig open podium tot deze totale uitvoering van Rigoletto. In de zeven jaar van haar bestaan groeit de professionaliteit als ook de liefde voor de opera. In deze Rigoletto zijn de rollen -bezet door meerdere zangers per rol- ingevuld door goed opgeleide, ervaren en gepassioneerde zangers. Via open audities vonden de Utrechtse en niet-Utrechtse zangers elkaar.

Klik hier om naar de prijsvraag te gaan. Uit alle goede inzenders trekt de hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein vijf winnaars. Meedoen kan tot 26 juni aanstaande. Veel succes !

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk