‘Alive viert de zomer!’

Op zaterdagavond 21 juni 2014 geeft Alive Gospel Choir uit Nieuwegein een tropisch zomerconcert in de Bazuin in Nieuwegein! Dit jaar zal het zomerconcert een speciaal tintje hebben. Ruim vijfentwintig enthousiastelingen sloten zich in februari van dit jaar aan bij het projectkoor. Zij zijn in 10 repetitieavonden klaargestoomd om onder begeleiding van vaste dirigente Edith Casteleyn mee te doen met het jaarlijkse zomerconcert. Ook dit jaar wordt het koor weer ondersteund door bijzondere solisten en een swingende live band. Ruim 80 zangers- en zangeressen gaan met elkaar een uniek evenement neerzetten. Dit kunt u niet missen!

Black American Gospelmusic is de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Alive put voornamelijk uit de traditionele ‘spirituals’. Deze worden sinds de tijd van de slavernij van generatie op generatie doorgegeven. Die ‘spirituals’ zijn aangevuld met ritmische invloeden uit de blues- en vroege jazzmuziek.

Het concert vindt plaats in de Bazuin aan de Nedereindseweg 4 in Jutphaas. Het begint om 19.30 uur en de zaal zal vanaf 19.00 uur open zijn. Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop te bestellen via kaartverkoop@alivegospel.nl. De kaarten kosten dan € 10,00 p.p. Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen € 7,50 p.p. Koopt u een kaartje aan de deur, dan betaalt u € 12,50 p.p.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk