Woninginval Nijpelsplantsoen mogelijk verband met Gerel Palm?

De woninginval van vanmorgen op het Nijpelsplantsoen kan mogelijk iets te maken hebben met Gerel Palm. Palm is volgens justitie een huurmoordenaar voor de Mocro-maffia in Nederland. Hij staat in Nederland op de nationale opsporingslijst vanwege vermeende betrokkenheid bij meerdere liquidaties. Palm ontsnapte 12 maart 2017 jl. uit een gevangenis in Suriname, voordat hij zou worden uitgeleverd aan justitie in Nederland. Eerder werd zijn rijbewijs gevonden voor de flat aan het Nijpelsplantsoen. Palm is sindsdien voortvluchtig en geldt als vuurwapengevaarlijk.

Gerel Palm (Gerel Lusiano Palm) is opgegroeid in Nieuwegein. Hij zou connecties hebben gehad met de nu ook al zoveel besproken Ridouan Taghi, uit dezelfde omgeving. Palm was ook verdachte in de ’Spyshop-moord’ in Nieuwegein op Ronald Bakker uit Huizen in september 2015.

Ook op zijn hoofd staat een bedrag van maar liefst 15.000 euro voor de ‘gouden tip’ die leidt tot de aanhouding van de nu 36-jarige Gerel Palm. Palm, die onder meer wordt gelinkt aan een schietpartij in Noordeloos waar twee personen werden neergeschoten even ten zuidwesten van Vianen. Een man lag in de berm van de N214, de ander verderop in een weiland.  Ook is hij betrokken bij een autobrand in Groenekan. Ook Palm staat op de Nationale Opsporingslijst net zoals de 40-jarige Ridouan Taghi, wiens vrouw in de flat woont aan het Nijpelsplantsoen.

De voortluchtige geboren Curaçaoër was in het verleden regelmatig in Nieuwegein te vinden en het is niet ondenkbaar dat hij er nu weer was.

Gerel Palm

One thought on “Woninginval Nijpelsplantsoen mogelijk verband met Gerel Palm?

  1. […] in Nieuwegein kan mogelijk iets te maken hebben met de voortvluchtige Gerel Palm, zo schrijft een lokale website in Nieuwegein. Eerder zou zijn rijbewijs zijn gevonden voor de flat aan het […]

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren