Ontsnapte crimineel Gerel Palm mogelijk in Nieuwegein

De politie maakt jacht op de voortvluchtige Gerel Lusiano Palm. De vuurwapengevaarlijke man (34) werd op 1 maart aangehouden in Suriname, maar wist daar op 12 maart te ontsnappen uit het huis van bewaring aan de Duisburglaan in Paramaribo.

Palm, die onder meer wordt gelinkt aan een schietpartij in Noordeloos waar twee personen werden neergeschoten even ten zuidwesten van Vianen. Een man lag in de berm van de N214, de ander verderop in een weiland.  Ook is hij betrokken bij een autobrand in Groenekan. Sinds deze maand is Palm op de Nationale Opsporingslijst geplaatst.

Op Facebook vraagt de politie in Nieuwegein mensen alert te zijn. De 34-jarige Gerel Lusiano Palm is 1.80 m lang, geboren op 28-02-1983. Hij heeft een vrij smalle mond, wenkbrauwen met een knikje, een licht litteken op de rechterwang en kleine oren zo lijkt het.

De voortluchtige Surinamer was in het verleden regelmatig in Nieuwegein te vinden en het is niet ondenkbaar dat hij er nu weer is, laat een agent weten. De politie vraagt mensen om de vuurwapengevaarlijke Palm niet zelf aan te spreken.

Heeft u Gerel Palm sinds 12 maart gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar 0031 79 3459876.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren