Katern

Wintercompetitie De Vaart-Poscar

Zondag 24 januari gaan de deelnemers van de wintercompetitie van de Hengelsport vereniging De Vaart-Poscar voor de zesde wedstrijd van dit seizoen weer naar de waterkant. Vanaf 09.00 uur gaan ze, ondanks de lage buitentemperatuur, weer hun best doen, om voldoende vis te verschalken en daarmee hun positie in het klassement te verbeteren. De wedstrijd wordt gehouden in het Amsterdam-Rijnkanaal, Vuilcopsekanaaldijk, nabij de opslagplaats van Van Wijk en duurt tot 13.00 uur.

Door een grote vangst tijdens de vijfde wedstrijd, wist clubkampioen 2015, Bertus Windhouwer, de koppositie over te nemen van Riny Venus. Zijn voorsprong is met 8 punten klein, slechts 4 punten op Riny Venus, waarachter Peter Hergt en Jan Stigter met 13 en 14 punten nog steeds meestrijden om de toppositie over te nemen.

Jean Chaigneau, tot dan toe de minst gelukkige visser, zag in de laatste wedstrijd zijn inspanningen beloond en droeg daarmee de rode lantaarn over aan Danny Vendrig, die nu met 38 punten de laatste plaats inneemt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk