PvdA in de Boog

Op donderdagavond 25 april 2002, om 20.00 uur, organiseert de PvdA-afdeling Nieuwegein in buurthuis De Boog, Thorbeckepark 183 in de wijk Galecop een openbare (leden-)avond om iedereen te informeren over de politieke situatie in Nieuwegein.

De PvdA is, zonder aanduiding van inhoudelijke redenen, niet uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingen voor een nieuw college. Nu deze onderhandelingen zich, voor wat betreft de inhoudelijke besprekingen (de echte onderhandelingen dus), achter gesloten deuren hebben voorgedaan, wil de PvdA de inwoners van Nieuwegein informeren over de uitkomsten.

Ingegaan zal worden op hoe de collegepartijen zich houden aan hun eigen verkiezingsbeloften. Daarnaast zal besproken worden op welke wijze de PvdA in deze nieuwe periode in de gemeenteraad aan het werk gaat en wat de politieke lijn is om het nieuwe college te volgen. GroenLinks reageerde met deze brief.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: