Onderwijshuisvestingsbeleid blijft hetzelfde

Provincie Utrecht en schoolbesturen -uit de regio Nieuwegein, IJsselstein, Houten en Vianen- hebben een visie voor de toekomstige huisvesting van het Voortgezet Onderwijs in de regio gepresenteerd. Er is aan de gemeenten gevraagd hun standpunt ten opzichte van deze Regiovisie te geven en om aan te geven of de gemeenten deze visie verder uit kunnen werken.

Na intensieve gesprekken met omliggende gemeenten en de schoolbesturen heeft het college besloten vast te houden aan het bestaande onderwijshuisvestingsbeleid. Het is pas mogelijk positief te besluiten over een regiovisie zodra een voldoende concreet plan wordt gepresenteerd, waarin rekening wordt gehouden met de actuele huisvestingssituatie van de gemeenten en waarmee met meer zekerheid kan worden gekomen tot in kaart brengen van de financiële en juridische consequenties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren