Nieuwegeiners verdelen één miljoen euro

Op postcode 3435 BW in de wijk De Doorslag in Nieuwegein is één miljoen euro gevallen in de Postcodeloterij. Het gaat om de Matkopsingel. De hoofdprijs van 40 miljoen euro, de PostcodeKanjer, ging naar het Brabantse Nuenen. Dat heeft de Postcode Loterij gisteravond bekendgemaakt. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs. Binnenkort horen de winnaars wat het exacte geldbedrag is dat zij ontvangen.

In Neunen mogen achttien huishoudens met postcode 5672 PE, in de straat Velakker, 20 miljoen euro verdelen. Daarnaast winnen alle overige deelnemers van wie de postcode met 5672 begint, samen ook 20 miljoen euro. Het hoogste bedrag dat dinsdag door één huishouden werd gewonnen was 3.684.210 euro.

Behalve in Nuenen en Nieuwegein zijn er ook winnende straten in Dwingeloo, Heino, Laren, Nijmegen, Spijkenisse, Vlaardingen en Wassenaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!