Wat zijn de beste manieren om geld te verdienen zonder eigen voorraad?

Het probleem bij het starten van de verkoop van online producten is vaak het ontbreken van een voorraad. Je moet in dat geval geld achter de hand hebben om in productvoorraad te investeren of al een bedrijfskrediet afsluiten. Daarmee loop je wel meteen het risico dat de productverkoop van je eigen voorraad tegenvalt. Dan blijf je mooi met alle producten zitten in de opslagruimte waar je ook nog eens voor betaalt. Dat wil je natuurlijk het liefst voorkomen en daar is een mogelijkheid voor. Er zijn verschillende verdienmodellen om zonder eigen voorraad inkomen te creëren. Welke dat zijn ontdek je hier.

Affiliate marketing
Affiliate marketing is een succesvol verdienmodel om zonder eigen voorraad geld te verdienen. Je hebt wel een website, app of blog nodig, want daar plaats je affiliate links op. Komt er een bezoeker op jouw website die via de affiliate link een product bestelt dan verdien je daaraan. Er zijn allerlei affiliate programma’s om aan deel te nemen. Een simpel voorbeeld is Bol.com. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij het partnerprogramma om van start te gaan. Het is de bedoeling om vervolgens de producten op je website te promoten. Bezoekers komen dan bij Bol.com terecht als er interesse bestaat in het product. Bij een geslaagde verkoop ontvang je als partner een commissie. Het is een simpel verdienmodel, maar de concurrentie is wel groot.

Online verkopen via dropshipping
Er is nog een andere en misschien wel betere manier om geld te verdienen zonder eigen voorraad. Dat is door te beginnen met het online verkopen van producten via dropshipping. Je werkt dan als het ware samen met een groothandel of leverancier van een bepaald product. Er bestaat een ruime keuze uit producten, zodat er altijd aansluiting is te vinden bij je interesse. Als je enthousiast bent over een product verkoopt dat natuurlijk goed. Heb je geen interesse in het product dat je aanbiedt dan is de kans op een geslaagde verkoop toch kleiner. Zoek daarom dropshipping producten die je leuk of interessant vindt.

Het concept van dropshipping werkt als volgt. Een bezoeker van je webwinkel ziet een product en wil dat kopen. Het product gaat in het winkelwagentje en de klant rekent af. Vervolgens stuurt je webwinkel de geplaatste bestelling door naar de dropship leverancier. Die pakt het product in en zorgt voor de verzending. Zo hoef je er geen eigen voorraad op na te houden en verdien je toch geld met online verkopen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren