Mobiel abonnement met Samsung toestel kopen? Dit zijn je opties

Als je op zoek bent naar een mobiel abonnement met Samsung toestel, heb je verschillende opties. In ieder geval is de looptijd van een mobiel abonnement tenminste één jaar. Bij de meeste providers kun je kiezen uit een abonnement met een looptijd van 1 of 2 jaar. Afhankelijk van die looptijd krijg je korting op je abonnement en op de aanschaf van het toestel. Daardoor kan het kopen van een toestel samen met je mobiele abonnement tot wel honderden euro’s goedkoper zijn.

Samsung

Samsung smartphone met mobiel abonnement
Bij het uitkiezen van een mobiel abonnement met Samsung toestel heb je verschillende mogelijkheden. Samsung maakt vlaggenschiptoestellen zoals de Samsung Galaxy S23+ en de Samsung Galaxy S23 Ultra, maar heeft inmiddels ook de Galaxy Z Flip 5 uitgebracht. Een technisch hoogstandje, maar wel tegen een hogere prijs. Mocht je een relatief kleine portemonnee hebben, dan kun je beter kiezen voor de Samsung Galaxy A34. Hoe dan ook is een Samsung smartphone een paradepaardje, iets wat vroeger ook gold voor Huawei telefoons die nu veel minder populair zijn.

Galaxy Z Flip 5
Er zijn verschillende providers die de Samsung Galaxy Z Flip 5 en Samsung Galaxy Z Fold 5 aanbieden bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Deze twee smartphones maken het mogelijk om het toestel dubbel te klappen of op te vouwen, zodat de toestellen minder ruimte innemen in bijvoorbeeld je broekzak of borstzak. De providers hebben mooie Samsung abonnementen waarbij je tot wel honderden euro’s kunt besparen. Bij dit toestel moet je wel tenminste een contract met een looptijd van een jaar afsluiten. Zo krijg je bij KPN een abonnement met 150 belminuten / sms en 12GB dataverkeer voor 53 euro per maand. De toestelprijs is daar al bij inbegrepen. Vodafone biedt hetzelfde toestel aan voor 52 euro per maand. Je krijgt dan 10 GB databundel en 150 belminuten / sms.

Deze smartphone staat bekend om de mogelijkheid om het scherm van het toestel om te klappen. Verder zijn de toestellen een stuk platter en dunner dan zijn voorgangers. De toestellen hebben een mooi scherm en een goede camera aan boord.

Samsung Galaxy S23 Plus / Ultra
De Galaxy Z Flip 5 is qua hardware vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S23 Plus. Wil je een toestel waarmee je goed uit de voeten kunt en die jaren meegaat? Dan kun je dit toestel overwegen. Zo kun je onder meer een abonnement afsluiten bij KPN en T-Mobile. De kleinere providers maken het mogelijk om alleen een mobiel abonnement af te sluiten, terwijl je zelf bijbetaalt voor je mobiele telefoon. Je kunt dus niet een Samsung Galaxy S23 Plus op afbetaling kopen. De bundels variëren wel behoorlijk. Daarom doe je er goed aan om de abonnementen met elkaar te vergelijken. Over het algemeen heb je bij een dergelijke smartphone op afbetaling een abonnement met een looptijd van 2 jaar nodig.

De Samsung Galaxy S23 is het vlaggenschiptoestel van dit jaar. Je kunt kiezen voor de gulden middenweg: de Samsung Galaxy S23 Plus. Dit model heeft een veel grotere batterij dan de Z Flip 5. Wil je echt mooie plaatjes schieten, dan kun je beter geen foldable of Galaxy S23 Plus kopen. De Samsung S23 Ultra is dan de beste keuze. Zo heb je de beschikking over een 200 MP hoofd- en dubbele telefotocamera. Daarnaast heb je de beschikking over 10 keer optische zoom. Je hebt al een Samsung Galaxy S23 Plus vanaf 46,50 euro per maand bij Tele2 en T-Mobile. Je hebt een Samsung Galaxy S23 Ultra vanaf 68,50 euro bij KPN.

Voor de kleinere beurs: Samsung Galaxy A34
Heb je niet het beste van het beste nodig en wil je een betaalbare Samsung Galaxy smartphone? Dan is de Samsung Galaxy A34 een goede keuze. Dit toestel heeft een mooi en groot AMOLED-scherm ene en grote accu. Het toestel is volledig van plastic, maar voelt toch luxe aan. Er is wel bespaard op de processor. De Snapdragons in de duurdere toestellen maken hier plaats voor een processor van MediaTek. Ook de camera is ‘oké’, maar zeker geen uitblinker. Bovendien maak je geen gebruik van de snelste hardware. Wel heb je de beschikking over Android 13 en krijg je updates tot en met Android 17.

Een dergelijk toestel heb je al vanaf 17 euro per maand bij providers zoals hollandsnieuwe en Ben. De looptijd van het abonnement is dan wel minimaal 2 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk