Manieren om online geld te verdienen in 2020

Niemand vindt het erg om extra geld bij te verdienen. Vooral als je het gewoon vanuit je luie bank kunt doen. Nu dat het coronavirus heerst moeten steeds meer mensen vanuit huis gaan werken voor hun eigen veiligheid. Helaas is het voor sommige mensen ook zo dat zij niet vanuit huis kunnen werken en dat hun inkomsten dus gewoon stil staan op dit moment. Wat doe je dan? Wij hebben een paar manieren gevonden waarop je wat centjes bij zou kunnen verdienen vanuit huis.

Enquetes invullen
Een bekende manier om wat centjes bij te verdienen is om je mening te geven middels enquetes. Bij deze vragen kan het over van alles en nog wat gaan. Denk hierbij aan welke boodschappen je doet, waar je deze boodschappen doet, wat je in je vrije tijd doet, wat voor auto je hebt, hoe oud je bent, en zelfs hoe vaak per dag je naar de wc gaat. Het kan echt overal over gaan. Je krijgt vaak niet veel voor het invullen van deze vragen, maar elke euro is er toch weer één. Vaak is het ook zo dat je meer vergoeding krijgt als je meer vragenlijsten hebt ingevuld. Soms kun je ook een kortingscode of een voucher ontvangen in plaats van geld. Het ligt er maar net aan bij wie jij de enquetes invult.

Gokspelletjes spelen
Een leuke, maar riskante manier om wat bij te verdienen is door online gokspelletjes te spelen. Dit vergt natuurlijk wel wat skills vanuit jouw kant. Ben je wakker geworden met het gevoel dat je vandaag heel veel geluk hebt? Neem dan eens een kijkje naar de beste online casino bonus van die dag. Misschien win jij vandaag wel de jackpot! Dan is het niet langer een kwestie van bijverdienen, maar zou je voor een flinke tijd comfortabel kunnen leven! Wat voor soort spelletje je speelt ligt helemaal aan jouzelf. 

Live streamen
Ben jij ontzettend goed in een bepaald spelletje? Overweeg dan eens om een keer te gaan streamen. Dit houdt in dat jij het spelletje speelt terwijl je de webcam op jezelf gericht hebt. Tijdens de live uitzending kunnen mensen van over de hele wereld meekijken. Als zij jou interessant vinden en je goed vinden spelen kunnen zij er voor kiezen om een donatie te geven. Deze donatie kan één euro zijn, maar het kan ook honderd euro zijn. Er zit geen limiet op, maar het is ook geen verplichting. Deze manier van geld verdienen is dus geen zekerheid tenzij je al een hele fanbase hebt opgebouwd.

Freelance werken
Heb jij een verborgen talent? Kun jij bijvoorbeeld heel goed met Photoshop? Of heb jij een verborgen zangtalent? Misschien ben je wel ontzettend goed in gekke stemmetjes. Wat jouw verborgen talent ook is, je kunt er waarschijnlijk best wel een centje mee bijverdienen. Als je jouw talenten aan de wereld wilt laten zien in ruil voor wat bijverdiensten dan moet je op zoek gaan naar websites waar je kunt freelancen. Je kunt je aanmelden op deze websites en, met een beetje marketing, komen de klanten vanzelf naar je toe. Dit is wel een van de dingen waar je wat tijd in zal moeten investeren. Als je zelf geen moeite doet om je naam bekend te maken zul je ook weinig tot geen bestellingen krijgen. Dit is dus meer een aanrader als je een flinke tijd thuis zit of hiervan je beroep wilt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk